Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Banášová a Modrovský: Po rokoch netradičné vyznanie lásky!

Banášová a Modrovský si lásku vyznávajú netradične. Zobraziť galériu (7)
Banášová a Modrovský si lásku vyznávajú netradične.

BRATISLAVA – Neustále zaľúbení! Najznámejšia moderátorka Adela Banášová (30) tvorí pár s tanečníkom Petrom Modrovským (27) už takmer dva roky. Pri príležitosti dnešného sviatku všetkých zamilovaných nám dvojica prezradila zaujímavosti týkajúce sa ich vzťahu.

Adela Banášová moderovala cez víkend benefičný bál v jednom z luxusných bratislavských hotelov. Na akcii ju sprevádzal Peter Modrovský. Pri slávnostnej príležitosti nám párik prezradil, že sa v minulosti zoznámili práve na podobnej akcii. „Je tomu asi 5-6 rokov. Bolo to na istom plese,“ povedala Adela. Peter ju vzápätí doplnil. „Áno, presne tak. Bezdeda vtedy stál niekde v kúte,“ vtipkoval na účet Adelinho bývalého priateľa.

Keďže už Adela a Peter tvoria pár takmer 24 mesiacov, zaujímalo nás, ako budú tráviť dnešný deň všetkých zamilovaných. Oslavujú vôbec tento sviatok? „Nemám proti nemu nič, Valentín mi nevadí. Neprekáža mi ani to, že je z Ameriky. Je to sviatok zamilovaných, tak prečo by ho páry neoslávili?“ tvrdila nám Banášová. „Priznaj sa, ty sa na Valentína tešíš,“ vyhŕkol na ňu Modrovský, ktorý vraj doposiaľ tento sviatok nikdy neoslavoval. „Teším, no a čo,“ doplnila pokojne Adela. Ako ďalej dodala, nevidí dôvod, prečo by nemohli muži v tento deň obdarovať svoje polovičky aspoň kyticou.

Zisťovali sme preto, či dostane od partnera nejaký darček. „Peťo mi už lásku vyznal. Urobil mi pred chvíľou mlynské kolo,“ pochválila netradičné vyznanie svojej polovičky Banášová. Na záver však pri všetkej vážnosti nezabudla dodať, že v dnešný deň ich okrem iného čaká aj večera pri sviečkach. Krásneho Valentína prajeme!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu