Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kobielsky z Paneláku: Pokus o samovraždu!

Osud Vladimíra Kobielskeho visí na vlásku. Zobraziť galériu (4)
Osud Vladimíra Kobielskeho visí na vlásku.

BRATISLAVA - Zomrie?! Štvrtková posledná časť siedmej série Paneláku neskončila pre herca Vladimíra Kobielskeho (35) vôbec pozitívne. Jeho postava totiž siahla po alkohole a tabletkách! Osud Jakuba Švehlu teda visí na vlásku. Topky.sk zisťovali, či to pre herca znamená koniec v seriáli.

Koniec dobrý, všetko dobré! Taký názov niesla nateraz posledná epizóda Paneláku. Optimistická veta sa však netýkala Vladimíra Kobielskeho a jeho postavy!

Jakub Švehla po rozchode s ukrajinskou sekretárkou Oxanou opäť vyznal lásku exmanželke Ivane. Tá je však šťastná s jeho najlepším kamarátom. A tak jej Jakub zanechá odkaz, aby mu odpustila a siahne po tabletkách, ktoré nakombinuje s alkoholom!

To, či naozaj užije plnú hrsť piluliek, zatiaľ nechali tvorcovia otvorené. Zisťovali sme preto, ako sa bude dej ďalej vyvíjať. Kompetentní na Kolibe nám však nechceli nič prezrádzať.  Natíska sa však otázka, či práve toto neznamená koniec Vladimíra Kobielskeho v seriáli.

„Iba vo štvrtok sme ukončili vysielanie siedmej série najobľúbenejšieho denného seriálu Panelák. O tom, ako sa budú vyvíjať osudy postáv v ďalších dieloch, je predčasné hovoriť,” povedala nám PR manažérka Perla Vohráliková.

V poslednej dobe sa však osadenstvo Paneláku dosť pomenilo. Napríklad, nové postavy Zuzany Norisovej (Katka Poláková) a Ondreja Kovaľa (Július Polák) vydržali len jednu sériu. Navyše, Kobielskeho scény s Dianou Mórovou (Ivana) už nie sú také silné, ako keď hrali manželov... Nechajme sa teda prekvapiť, ako to tvorcovia do ďalšej série vymyslia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu