Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevesta Viki Ráková: Pozrite, ako jej to pristane!

Viki Ráková sa v seriáli vydala za svojho kolegu Milana Ondríka. Zobraziť galériu (8)
Viki Ráková sa v seriáli vydala za svojho kolegu Milana Ondríka.

BRATISLAVA – Vydala sa! Herečka Viki Ráková (30) už povedala „áno“ svojmu partnerovi. Nie však v súkromnom živote, ale len na pľaci. V jojkárskom seriáli Panelák si vzala za manžela kolegu Milana Ondríka (31). Svadobné šaty herečke neskutočne svedčali!

Vyskúšala si to! Herečka Viki Ráková, ktorá v Paneláku stvárňuje Agátu, sa na chvíľu vžila do úlohy nevesty. Začiatkom týždňa sa totiž v bratislavskej Dúbravke nakrúcali svadobné scény do seriálu, ktoré televízia Joj odvysiela už dnes večer.

Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, Ráková si musela vo svoj „svadobný deň“ privstať. „Viki sedela v maskérni už od 5:30. Nakrúcalo sa do neskorého popoludnia,“ prezradil nám človek zo zákulisia. Napriek tomu, mala herečka zo seriálovej svadby radosť. „Natáčanie som si užívala, šaty taktiež," poznamenala. 

Keďže si Ráková vyskúšala vydaj na nečisto, chceli sme vedieť, či sa plánuje postaviť pred oltár aj v reálnom živote s priateľom Lászlóm Pálmaiom. „Tá ceremónia a stres okolo toho ma trošku odradili. Takže svoju svadbu zatiaľ odkladám," dodala so smiechom Viki. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu