Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi fotky tanečnice Surovcovej: Wow, to je telíčko!

Ivana Surovcová nafotila dráždivé fotky v plavkách. Zobraziť galériu (4)
Ivana Surovcová nafotila dráždivé fotky v plavkách.

BRATISLAVA - Svoje krivky vystavuje na obdiv! Známa tanečnica Ivana Surovcová (24) pred pár dňami nafotila sériu odvážnych záberov do aktuálneho čísla magazínu OK!. Plavovláska na nich pózuje iba v plavkách a pohľady čitateľov dráždi zvodnými pózami.

Ivana Surovcová bezpochyby patrí k jedným z najsexi žien slovenského šoubiznisu. To potvrdila aj pri nedávnom fotení, počas ktorého vystavila na obdiv svoju dokonalú figúru v plavkách. Ako môžete sami posúdiť v našej galérii, výsledok stojí za to.

„Fotilo sa mi vynikajúco,“ pochvaľovala si vznik záberov tanečnica. Paradoxne by sa však ako fotomodelka živiť nechcela. Takéto zákazky vníma len ako spestrenie svojho života. „Je veľmi náročné, ale nádherné, vyjadriť určitú emóciu cez fotografiu. Občas však odbočím od tanca a zahrám sa na fotomodelku, pretože mi to robí radosť,“ netajila kráska.

Hoci ju pózovanie pred objektívom baví, na akty by sa vraj prehovoriť nedala. „Ponuku som dostala, ale aj odmietla. Nie je to cesta, ktorou by som sa chcela uberať a prezentovať. Hoci sa mi veľmi páčia a vidím na nich kus umenia,“ tvrdí blondínka.

Topky.sk v súvislosti so sexi zábermi zisťovali aj to, ako si Ivana udržuje štíhlu postavu. „Žiadne triky v tom nie sú. Odmalička tancujem, mám veľmi kladný vzťah k športu a k zdravému stravovaniu,“ priblížila recept na svoju zvodnú líniu.

Pri pohľade na Ivaninu peknú tváričku a ukážkovú postavu je až neuveriteľné, že je zhruba 8 mesiacov po rozchode s hercom Filipom Tůmom ešte stále sama. „Momentálne chlapov neriešim, pretože som v práci a potom na tréningu. Príliš veľa mužov sa okolo mňa netočí,“ uzavrela blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu