Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Surovcová v Adela Show: Otrčila sexi zadoček!

Ivana Surovcová ukázala v Adela Show vypracovaný zadoček. Zobraziť galériu (3)
Ivana Surovcová ukázala v Adela Show vypracovaný zadoček.

BRATISLAVA – Ukážkové krivky jej mnohí závidia! Adela Banášová (30) privíta dnes večer vo svojej šou Ivanu Surovcovú (24). Keďže sa môže sexi tanečnica pýšiť priam dokonalou postavou, Adelu zaujímalo tajomstvo jej línie. Najviac informácií zisťovala moderátorka o plavovláskinom zadočku. Dokonca Ivanu vyzvala, aby ho otrčila do kamery.

Ivana Surovcová sa dnes večer predstaví ako hosť v Adela Show. Hneď na úvod nakrúcania, ako  vstúpila kráska na pódium, ju moderátorka Banášová vyzvala k tomu, aby sa celá poriadne popretŕčala. Ukáž zadok! V tvojom prípade je to žiaduce,”  vyhŕklo z Adely.

Keďže Ivana momentálne figuruje v reklame na tenisky, ktoré formujú pozadie, debata sa krútila predovšetkým okolo tejto témy. „Fakt tie tenisky formujú zadok?” pýtala sa prekvapená Adela a pokračovala: Máš ty vôbec na svojom tele niečo, s čím môžeš byť nespokojná?”

Ivana jej skromne odvetila, že vždy je niečo, na čom sa dá pracovať. Podotkla však, že svoju postavu má poctivo vydretú.  Stále tancujem, behám, robím aeróbne cvičenia, skáčem cez švihadlo,” prezradila triky na sexi líniu Surovcová.

Moderátorka si počas nakrúcania neodpustila ani poznámku na Ivanin stroskotaný vzťah s hercom Filipom Tůmom. V tejto súvislosti sa sexi blondínky spýtala: Myslíš si, že keď si dáš ten zadok do poriadku, tak sa k tebe vráti?” Ivana so smiechom odvetila: Tak, snažím sa.” Viac sa dozviete dnes večer v Adela Show.

Sexy telo Surovcovej v kampani

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu