Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Schudnutá Surovcová: Rozchod s Tůmom jej prospel!

Ivana Surovcová zhodila zopár kíl. Zobraziť galériu (7)
Ivana Surovcová zhodila zopár kíl.

BRATISLAVA – Neskutočne sexi! Tanečnica Ivana Surovcová (24) potešila na nedávnej spoločenskej akcii oči prítomných pánov svojou vylepšenou postavou. Pod úbytok hmotnosti sa podľa našich informácií podpísal krach vzťahu s hercom Filipom Tůmom (33). Blondínka si však už očividne z rozchodu zbytočné vrásky nerobí. Práve naopak, rozdáva úsmevy na všetky strany.

Po piatich mesiacoch od rozchodu Ivany Surovcovej a Filipa Tůmu sa zdá, že je už tanečnica s nevydareným vzťahom vyrovnaná. Partnerské problémy sa však podpísali na jej postave. Hoci Ivana svojou figúrou nikdy nepatrila k typom „krv a mlieko“, úbytok hmotnosti je na nej viditeľný. Zistili sme, že blondínka má momentálne približne 49 kíl. A neskutočne jej to pristane.

Ako sme sa od Ivany dozvedeli, za dokonalé krivky vďačí najmä tancu, ktorému sa venuje už niekoľko rokov. „Tancujem stále. Ale mám to viac ako hobby a trénerstvo,“ prezradila nám v rozhovore. Keď sme chceli vedieť, či náhodou nie je za premenou nejaký muž, zavrhla túto možnosť. „Bohužiaľ, nový objav v tom nie je,“ povedala s úsmevom Ivana. Taktiež dodala, že od rozchodu s Filipom sa v jej živote nikto iný neobjavil. Nechajme sa teda prekvapiť, ktorý šťastlivec si túto sexi krásku uloví...

Sledujte Topky TV: Rozhovor s tanečnicou Ivanou Surovcovou.

Aké je tajomstvo krásy Ivany Surovcovej?



Ivana_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu