Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollárova milenka ako ju (ne)poznáte: Mladá a nahá!

Akty Andrey Heringhovej, ktoré nafotila v minulosti. Zobraziť galériu (9)
Akty Andrey Heringhovej, ktoré nafotila v minulosti.

BRATISLAVA - Minulosť nezmaže! Bývalá playmate Andrea Heringhová (30) sa počas vzťahu s podnikateľom Borisom Kollárom (45) rozhodla, že nahá už pózovať nebude. Napriek tomu sa muži stále môžu kochať jej krivkami. Brunetkine erotické fotky sa totiž objavujú aj v našej rubrike Dievča dňa.

Štvrtok patril Heringhovej vnadám! V sekcii Dievča dňa sa totiž objavil práve starší záber Kollárovej partnerky a zároveň matky jeho dcéry Sary Zoe. Podľa našich informácií ide o fotografiu, ktorá vznikla ešte pred jej prvým pôrodom a pred tým, než sa v roku 2007 vôbec prvýkrát objavila na titulnej stránke pánskeho magazínu. Či sú však modelkine prednosti ešte bez plastických zásahov, je otázne.

Isté však je, že Andreine akty z mladých čias sa budú na internete objavovať stále. A to nemusí byť po vôli práve Borisovi Kollárovi, ktorý rezolútne odmieta, aby jeho partnerka ešte niečo podobné nafotila. Neteší to vraj ani samotnú playmate. „Bolo to dosť dávno a teraz už mám problém s nahotou,” vyjadrila sa nedávno v médiách.

Topky.sk preto chceli od Heringhovej zistiť, či jej neprekáža, že sa erotické zábery stále predávajú a zverejňujú. Andrea však mala vypnutý telefón a neskôr nereagovala ani na našu esemes správu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu