Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova polovička prehovorila o plastikách: Prečo som sa nechala vylepšiť!

Andrea Heringhová Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová

BRATISLAVA - Pre krásu urobí všetko! Matka piateho dieťaťa podnikateľa Borisa Kollára (45) Andrea Heringhová (30) v marci tohto roka podstúpila plastickú operáciu pŕs a korekciu nosa. To však nebolo po prvýkrát, čo si brunetka ľahla pod nôž. Prečo sa rozhodla opäť vylepšovať svoje telo?

Chce byť dokonalá! Bývalá playmate Andrea Herighová sa pred dvoma mesiacmi podrobila dvom zákrokom na klinike plastickej chirurgie v Banskej Bystrici. Mamička Kollárovej 16-mesačnej dcérky Sary Zoe sa podľa vlastných slov chcela po pôrode dostať opäť do pôvodnej formy.

„Plastickú operáciu som podstúpila hlavne preto, že mám dve deti. Som po dvoch pôrodoch a naozaj si to žiadalo úpravu,“ prezradila Heringhová dôvod chirurgických úprav v reportáži odvysielanej v nedávnych Promi Novinách na Jojke. Andrea zároveň priznala aj fakt, že silikónové implantáty mala už aj predtým. „Mala som spravené prsia. A to ešte vtedy, keď som nemala malú,“ nepopierala tmavovláska predchádzajúce vylepšenie.

Zaujímavé je, že pred druhou operáciou mala vraj oveľa väčší rešpekt ako pri prvom zákroku. „Dosť dlho som sa na to odhodlávala. Najmä vzhľadom na to, že už mám dve deti, tak som mala naozaj strach. Hlavne z tej narkózy, že sa už nepreberiem. Bola som z toho dosť vystresovaná,“  povedala modelka, ktorá má okrem Sary Zoe aj syna Nicka z manželstva s Gabrielom Heringhom.

Andrea sa operácie bála aj kvôli následnej bolesti. No hoci mala z plastiky strach, nakoniec si okrem pŕs nechala vylepšiť aj nos. „Hlavne som chcela, aby to po zákroku nebola žiadna veľká zmena, len menšia úprava. A to sa nám, myslím, aj podarilo,“ dodala Kollárova polovička na margo úprav svojho zovňajšku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu