Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vydatá herečka Rózsa-Hurajová: Vyvetrala nového milenca!

Stále vydatá Hurajová ukázala milenca. Zobraziť galériu (8)
Stále vydatá Hurajová ukázala milenca.

BRATISLAVA/BANSKÁ ŠTIAVNICA – Ukázala ho na verejnosti! Herečka Lucia Rózsa-Hurajová (35) sa podľa našich informácií ešte stále nerozviedla s producentom Oskarom Rózsom (37), no už si užívala na spoločenskej akcii so svojím novým partnerom. Zamilovaný párik dorazil na maškarný ples do Banskej Štiavnice, kde spolu strávil celý víkend.

Herečka Lucia Rózsa-Hurajová sa po polroku opäť objavila na spoločenskej akcii, kde boli prítomné aj médiá. Prišla sa zabaviť na maškarný bál do Banskej Štiavnice. Keďže v lete minulého roka priznala, že sa rozvádza s hudobníkom Oskarom Rózsom, nemala problém doraziť na ples so svojím novým objavom Richardom.

Podľa našich informácií tvoria pár niekoľko mesiacov. Dvojica prišla zladená v námorníckych kostýmoch. Herečka pôsobila v spoločnosti svojej lásky šťastne a neustále sa usmievala. Zaľúbenci sa však nechceli príliš fotiť. Keď na nich namieril náš objektív, odtiahli sa od seba. Z plesu odišli na hotelovú izbu relatívne skoro. Zrejme sa chceli v súkromí venovať jeden druhému.

Podľa našich zistení si pobyt v Banskej Štiavnici predĺžili - zostali tam celý víkend. O brunetkinom vzťahu sme sa snažili zistiť viac. Herečka však nezdvíhala telefón a nereagovala ani na našu SMS správu. Uvidíme teda, kedy sa párik rozhodne zoficiálniť svoj vzťah aj verejne.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu