Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najväčšie trapasy našich celebrít: Týmto sa v roku 2009 zosmiešnili!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (16)
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Pády, alkoholové prešľapy či brebty! Nielen tým nás tento rok zabávali známe tváre nášho šoubiznisu. Ako sa za uplynulých dvanásť mesiacov strápnili? Zahlasujte za to najväčšie faux pas roku 2009 v ankete na konci článku!

 

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Suzie Hroncová - speváčka


Mladá blondínka si vyrobila trapas hneď v úvode roku 2009. Jej krátke šaty, v akých prišla v januári na najprestížnejšiu spoločenskú udalosť roka – Ples v Opere, boli predmetom vtipných diskusií ešte niekoľko týždňov. Jej outfit by bol totiž vhodnejší na poobedňajší koktail ako na pompéznu akciu. Protokol totiž hovorí, že dámy musia prísť na túto udalosť v dlhej róbe.

 

 

 

 

  

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Ján Lehotský – spevák

Vo víne je pravda! Svoje o tom vie aj spevák Janko Lehotský, ktorému na marcovej párty po odovzdaní sošiek OTO zrejme niekto nasypal do nápoja prášok na spanie. Aspoň tak to vyzeralo. Alkoholom zmorený spevák totiž so železnou pravidelnosťou zaspával za klavírom počas toho, ako na ňom nadránom hral svoje piesne.

Nečudo, že bol unavený. Tomuto „vystúpeniu“ predchádzala séria trapasov. Napríklad vybehol počas žúru na pódium, kde hrala kapela, vzal speváčke mikrofón a predviedol nie príliš zrozumiteľné prejavy speváckeho talentu, ktoré sa niesli priestormi bratislavského hotela, kde sa akcia konala.

Po doslova nečakanom hudobnom vystúpení sa spevák vybral medzi zabávajúcu sa smotánku. Na chvíľu zakotvil pri módnej návrhárke Jane Pištejovej, ktorú chytal za koleno. Tá sa jeho prejavom sympatií bránila. Kŕčovité úsmevy naznačovali, že téma jeho monológu bola „viac než zaujímavá.“ Ktovie, aké si dal Lehotský novoročné predsavzatie na rok 2010. Žeby menej pohárikov?

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Jan Kraus – humorista

Český zabávač tak skoro nezabudne na voľbu slovenskej kráľovnej krásy. Jan Kraus moderoval v apríli pompézny večer, počas ktorého sme spoznali Miss Slovensko 2009 Barboru Franekovú. Nanešťastie bolo pódium postavené tak nešikovne, že Kraus „stúpol do prázdna“ a na chvíľu sa stratil zo scény.

Po chvíli vyskočil späť na javisko so slovami: „Toto zvláštne entrée som trénoval niekoľko dní.“ Vtipne zachránil situáciu. Diváci dokonca nevedeli, či to nebolo súčasťou programu. Známemu humoristovi želáme do ďalšieho roku menej moderátorských prešľapov.


 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Simona Krainová – topmodelka

Keď dorazila v apríli na Slovensko svetoznáma návrhárka Vivienne Westwood, bola to módna udalosť roka. Žiaľ, nie tak úplne pre modelky a Simonu Krainovú. Klzké pódium sa totiž stalo ich nočnou morou. Jedno z dievčat padlo a roztrhalo drahé šaty.

To však nebolo všetko. Problémy udržať rovnováhu mala aj spomínaná česká topmodelka. Simona sa totiž takmer zrútila na kolená v róbe, v ktorej sa vydávala Sarah Jessica Parker vo filme Sex v meste. Našťastie udržala balanc a šaty v hodnote 10 700 eur zostali nepoškodené.

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Rado Židek – snoubordista

Celkom svojsky poňal svoju návštevu na jednom z aprílových tanečných kôl Let´s Dance 3 Rado Židek, ktorý v predchádzajúcej sérii obsadil so Silviou Kadnárovou druhé miesto. Svoju tanečnú partnerku prišiel povzbudiť, keď drala parket s Fedorom Flašíkom.

Dlhý prenos si krátil popíjaním šampanského. Bublinky mu však stúpli do hlavy. Posilnenie alkoholom malo za následok, že nahlas a netaktne pokrikoval po porotcoch, keď sa nestotožňoval s ich hodnotením, neskôr hodil na parket ohryzok z hrušky. Dokonca chcel obdarovať Kadnárovú burinou – tulipánom s odrhnutým kvetom.

 


 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Nela Pocisková – speváčka

Ešte šťastie, že roku 2010 nebude skúšať šťastie v Eurovízii. Nela Pocisková, ktorá išla v máji ako slovenská víťazka reprezentovať našu krajinu do Moskvy spolu s Kamilom Mikulčíkom, sa postarala o menší rozruch. Keď robili miestni novinári so všetkými súťažiacimi kvíz pred kamerou, Nela žiarila najviac. Žiaľ, v negatívnom zmysle slova. Jej výroky by sa dali pokojne použiť do relácie Aj múdry schybí!

Otázka: Akú pieseň zvolila porota za vôbec najlepšiu skladbu Eurovízie?

Odpoveď všetkých: Abba – Waterloo

Nelina odpoveď: Céline Dion (uvedomuje si, že povedala hlúposť a následne sa odvracia od kamery)

 

Otázka: Ako sa volá najslávnejšie moskovské námestie?

Odpoveď všetkých: Červené námestie

Nelina odpoveď: Bolshoi divadlo

Ako sa zdá, Pocisková by si mala v nadchádzajúcom roku vylepšiť svoje znalosti. Ktovie, či dostala pod vianočný stromček nejakú encyklopédiu...

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Zora Czoborová – fitneska

Cvičiteľka bola v roku 2009 jasným príkladom toho, že by si mal človek najprv dopredu premyslieť, čo povie. Keď totiž Zora účinkovala v Let´s Dance 3, chcela na deň matiek zahrať esemeskujúcim divákom na city. Žiaľ, svojimi slovami nechtiac „pochovala“ vlastnú mamu Valériu.

„Je veľmi chorá, má horúčku 49 stupňov,“ zahlásila so smútkom športovkyňa do kamery. Keď sa však pozriete na lekársky teplomer, zistíte, že jeho stupnica siaha len po číslo 42. A to sú už horúčky, pri ktorých v komplikovaných prípadoch hrozí smrť! Takmer 50 stupňov by zrejme nikto neprežil. Zora, nabudúce dvakrát meraj, raz strihaj!

 


 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Fedor Flašík a Filip Tůma – biznismen a operný spevák

Dvojica to so svojim šantením trochu prepískla počas tanečnej šou. Asi mali v máji ruju! V živom vstupe sa za chrbtom nič netušiaceho moderátora Martina Pyca Rauscha rozohnili natoľko, že polonahý Filip Tůma „prekotil“ cez gauč Fedora Flašíka a predstieral intímny pomer. Boháč iba prevracal očami.

„Nebolo to sexovanie. Môže sa stať, že kamera skresľuje. Možno to tak vyzeralo, ale nebol to zámer. Rozhodne nehodlám robiť kopulačné pohyby s pánom Flašíkom,“ vykrúcal sa vtedy zo situácie Tůma. Ktovie, aké pohyby nacvičuje za dverami svojho domu s partnerkou – tanečníčkou Ivanou Surovcovou.



 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Romana Škamlová – I. vicemiss SR 2007

Sexi blondínka by mala zostať pri tom, čo vie – modelingu. Keď si totiž v máji vyskúšala moderovanie istej prehliadky, dopadlo to katastrofálne. Svoju mikrofónovú premiéru vôbec nezvládla. Počas úvodného vstupu musela všetko čítať z priložených ťahákov, pôsobila veľmi neisto a neprirodzene, čo dokazovali aj jej brbty.

Spolumoderátor Pyco, ktorý vedľa nej stál, mal na perách jemný úsmev. A vyzeralo to tak, ako keby každou chvíľou čakal, čo z Romany vylezie. „Radšej mala ísť predvádzať ako moderovať,“ zneli uštipačné výroky na jej adresu spomedzi publika. Odvtedy sa Škamlová v pozícii moderátorky nepredviedla.

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Katarína Štumpfová – tanečníčka

Parketová partnerka Juraja Mokrého toho počas Let´s Dance 3 odhalila viac ako chcela. Na júnovom prenose sa jej stal trapas, ktorému by radšej predišla. Blondínka vo finálovom kole odtancovala quickstep s takým oduševnením a vervou, až jej z toho vybehli spod žltých šiat vypchávky telovej farby. Tie jej opticky dotvárali plnší dekolt, vďaka čomu prsia pôsobili na pohľad lepšie a väčšie.

Kráľovná tanečného parketu, ktorá bola počas šou označovaná kvôli vyzývavým kostýmom aj za neoficiálnu kráľovnú dekoltov, teda nechtiac odhalila menší „vnadový“ zlepšovák.

 

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Viki Ráková – herečka

Toto nem dopadlo dobre! Herečka Viki Ráková si s priateľom Lászlóm Pálmaiom (29) vyrazili v júli na obed do historického centra Bratislavy. A zobrali so sebou aj spoločného psíka Geronima. Ako vidno na našich záberoch, chlpáč si doslova získal srdce svojej majiteľky.

Dôkazom sú snímky, na ktorých herečka pobozkala na čumák poľovníckeho psa. Zaujímavé je, že až potom dala pusu svojmu priateľovi. A tomu táto postupnosť evidentne nebola pochuti. Keď totiž Viky uprela zrak do taniera s polievkou, časť tváre si utrel rukou.

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Ivana Surovcová – tanečníčka

Za tento trapas samotná tanečníčka ani tak nemôže. Ivana sa stala tvárou reklamnej kampane, ktorá propagovala istý nealkoholický nápoj. Keď plavovláska nakrúcala reklamný spot, ktorého časť deja sa odohrávala na poli, tvorcovia si nevšimli, ako sa v pozadí za tancujúcou Ivanou pári dobytok.

„Bola som tomu všetkému otočená chrbtom. Viem, že to režisér nejako riešil, ale nemám tušenie, ako sa nakoniec tvorcovia rozhodli,“ povedala v septembri Surovcová topkám na túto tému. Vtipná reklama veselo kolovala po celom internete.

 

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Partik Švajda – tvár televíznych novín

Švajda prijal v novembri ponuku na moderovanie módnej prehliadky kožuchov. Patrik však pri tej príležitosti presvedčil, že je lepší hlásateľ správ ako moderátor. Jeho sprevádzanie večerom vyzeralo tak, že sa neustále pozeral do poznámok, všetko čítal z pripravených podkladov a nekomunikoval s publikom.

Improvizácia či pohotové reagovanie? To by sme už chceli veľa. „Moderovanie spravodajstva je moja práca a moderovanie na takýchto akciách je zase iná robota. Takéto ponuky neprijímam príliš často,“ povedal na margo svojho výkonu Švajda. Snáď bude mať v roku 2010 podobných výstupov čo najmenej. 


 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Paľo Habera – spevák a porotca v Česko Slovenskej SuperStar

Niekto si ku programu rád naservíruje pukance, iný vlastné nechty. Obávaného kata Paľa Haberu by sme mohli zaradiť do druhej spomínanej kategórie „gurmánov“.

Počas jedného z novembrových prenosov si vo veľkom pochutnával na svojich prstoch. To však v jeho prípade nebolo všetko, čo počas speváckej šou predviedol. V porotcovskom kresle si stihol aj povyberať hlieny z nosa či karpiny z oka.

 

 

 

 

 

 

 

Najväčšie trapasy našich celebrít:
Zobraziť galériu (16)
Paulína Ištvancová – finalistka Česko Slovenskej SuperStar

Trápne okamihy prežívala Paulína Ištvancová v novembri - počas jedného z pondelkových vyraďovaní, kedy aj vypadla. Televízny prenos začal pre ňu zle už pred spustením kamier. Keď totiž produkčný vyvolával jednotlivých finalistov, aby zo zákulisia prišli na pódium, každého publikum privítalo mohutným fanúšikovským krikom. Až na Paulínu! Tá si vyslúžila takzvané bučanie.

„Ja tiež, keď sa mi niečo nepáči, tiež to poviem na rovinu, tak som to brala v pohode,“ snažila sa po prenose nedať najavo sklamanie Ištvancová, ktorá sa viac ako svojím spevom zviditeľnila otcom. Ten patril k jej najvernejším fanúšikom. Do „postupových“ esemesiek totiž neváhal investovať nemalé peniaze.

 

 

 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu