Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Predvianočná nádielka: Prinášame ďalšie VIDEÁ maturantov, ktoré sú úplná "pecka"!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Čas stužkových slávností sa neodvratne chýli ku koncu, ale do redakcie nám stále chodia tipy na skvelé videá maturantov s témou kradnutia či pečatenia triednej knihy. Pre veľký záujem sme sa rozhodli, že dáme šancu aj ďalším našim priaznivcom, ktorí by radi svoje umelecká dielka zviditeľnili. Určite si to za svoje skvelé nápady, čas a námahu zaslúžia.

Vaše tipy

"Študenti španielskej triedy gymnázia Parku mládeže sa rozhodli vybojovať ukradnutú triednu knihu za pomoci rozprávkových bytostí... :)," píše sa pod videom, ktoré študenti 5.SA zverejnili aj na YouTube.

"Na tamto videu sme si dali veľmi záležať, a chceme ho ukázať svetu! Dej sme vymýšľali spolu. Poukazuje na spolužiakov, ktorí si spomínajú, ako sa deň pred tým snažili zničiť alebo zbaviť sa triednej knihy. Po niekoľkých pokusoch, v domnienke, že sa nám to podarilo, sa uskutočnila v našej triede obrovská párty. No nikto netušil, že triedna kniha sa nezničila, ale dostala sa do rúk nášho triedneho profesora. Všetci sme boli v nemom úžase," opísal svoje dielo kolektív 4.A triedy z Gymnázia B.S.Timravy v Lučenci.

"Sme V.D trieda na Hotelovej akadémii Ľudovíta Wintera v Piešťanoch a keďže sme spozorovali, že pridávate mnoho podobných videí, chceli by sme sa tiež zapojiť, pretože do tohto videa sme vložili veľa úsilia. Snažili sme sa byť originálni a vtipní. Dúfame, že sa nám to podarilo," reagovala na naše predošlé články Klaudia.

"Keďže na topkách zverejňujete videá maturantov, my vám posielame naše na štýl "Saxana"," uviedla krátko Zuzka zo 4. ZAS na Strednej zdravotníckej škole v Nových Zámkoch.

"Verím, že aj naše video môže konkurovať tým najlepším, rád by som vám predstavil super kolektív v ešte lepšom videu :) 4.A Stredná priemyselná škola elektrotechnická, Prešov. P.S. Máme aj niečo, čo som vo videách ešte nevidel, a to priame kamerovanie z pohľadu účastníka :)," robil skvelú reklamu ich výtvoru Patrik.

"Volám sa Tomáš Biskupič a som predseda IV.C na Obchodnej akadémií Dr. M. Hodžu v Trenčíne. Posielam Vám link na video nášho pečatenia s názvom "Slunce seno Obchodná". Verím, že sa Vám bude páčiť," urobil krok hodný predsedu Tomáš.

"Chcela by som dať do pozornosti najlepšie kradnutie triednej knihy. Kradnutie má podľa mňa veľmi zaujímavú a netradičnú myšlienku. Študenti cestujú v čase, a tak sa nám naskytuje pohľad do rôznych období, napr. vo videu sa objaví dinosaurus. Dúfam, že sa vám bude páčiť tak ako nám všetkým vo Vranove nad Topľou," napísala nám gymnazistka Alice zo IV.A.

"Naše video na pečatenie triednej knihy zaznamenalo v našom regióne dosť veľký úspech, stojí za to zverejniť ho ďalej. Sme študenti 4.A triedy na Gymnáziu Milana Rúfusa v Žiari nad Hronom," dal Topkám na známosť Martin.

"Rada by som Vám v mene našej celej triedy poslala naše celkom netradičné video pečatenia triednej knihy. Sme z Trenčína zo Strednej odbornej školy obchodu a služieb, no naša škola je známa pod názvom Jilemák. Sme síce odbor Obchod a podnikanie a Medzinárodné vzťahy, ale keďže pár metrov od našej školy je požiarna stanica, museli sme to nejako využiť. Aspoň sme boli prvýkrát všetci v škole:)  Dúfame, že sa Vám naše video bude páčiť," zavtipkovala na margo dochádzky Diana zo 4.PS.

"Ak sa chcete na pár minút pobaviť, odporúčam vám pozrieť video z kradnutia triednej knihy Cirkevného gymnázia sv. Mikuláša v Starej Ľubovni (IV.B), ktorá zobrala túto príležitosť originálnym spôsobom a natáčala v historických priestoroch hradu a skanzenu mesta Stará Ľubovňa. Svoje video okorenila vtipnými scénami a zvratmi, ktoré pobavia každého diváka," odprezentoval Marek.

Katke, ktorá chcela ich video prihlásiť do našej súťaže, bohužiaľ, musíme zdeliť, že tá je už dávno ukončená. Ale video 4.A z SSOŠP v Senici si môžu takýmto spôsobom pozrieť aspoň všetci naši čitatelia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu