Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyhlasujeme súťaž o najlepšie VIDEO maturantov: Kto si trúfne na minuloročných víťazov?

Maturanti vložili do tvorby videí kus talentu.
Maturanti vložili do tvorby videí kus talentu. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Každý maturant si bude do konca života pamätať ten pocit, keď stál so svojimi spolužiakmi pred rodičmi a učiteľmi a uvedomoval si, že jeho bezstarostné roky o chvíľu definitívne končia. Minulý rok začali tí maturanti, ktorí si chcú pripomínať tento pocit, natáčať videá. Ide vždy o akoby intro k stužkovej.

Hlavným motívom je krádež triednej knihy a žiaci stredných škôl po celom Slovensku sa do toho obuli  s veľkým nadšením. Je to pre nich spôsob, ako spolu s kamarátmi zo školských lavíc prežiť niečo unikátne a zároveň to dáva priestor mladíckej kreativite. Tieto videá časti odhalili aj skrytý talent.

Video 4.C SPŠE Zochova pochádza z minulého roka, jeho aktéri už sú alebo zamestnaní, alebo sa predierajú kvantom učiva na vysokej škole. Poslali nám ho preto, aby tohtoročným maturantom pripomenuli, že aj oni sa môžu podobným spôsobom vyblázniť. Topky vám túto možnosť ponúkajú. Tým triedam, o ktorých naši čitatelia rozhodnú, že mali najoriginálnejšie video, radi pošleme sympatickú výhru. 

Vaše tipy

Takže natáčajte, maturanti!​

Minuloročný víťaz: Hotelová akadémia v Košiciach - 5.B

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu