Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragikomický zásah odťahovákov: V centre Bratislavy sa im opäť "darilo"

Zlomený strom padol priamo na odťahované auto
Zlomený strom padol priamo na odťahované auto (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Bratislavskí pracovníci odťahovej služby sa opäť pochlapili! V centre mesta sa včera postarali o obrovský rozruch, keď pri odťahovaní strieborného peugeotu narazili do stromu. Scénka ako vystrihnutá z komediálneho seriálu Pat a Mat tým však ani zďaleka neskončila. Náraz bol tak silný, že strom sa zlomil a dopadol nielen na odťahované, ale aj vedľa stojace auto.

Vaše tipy

Majiteľa strieborného peugotu včera ráno obišla šťastena hneď dvakrát. Najprv mu z centra hlavného mesta na Lermontovej ulici odtiahli auto, a potom mu ho neschopní odťahováci ešte aj doničili. Pri odťahovaní sa im totiž podarilo nabúrať do stromu, ktorý následne spadol a zasiahol odťahované a vedľa parkujúce auto.

Nešťastný majiteľ, ktorý sa od svojho peugeota vzdialil len na pár minút, nemohol veriť vlastným očiam. Karoséria jeho auta utrpela kvôli nešikovnosti bratislavských odťahovákov poriadnu ujmu, škodu odhadol až na 1300 eur. Majiteľka passatu, ktorý zlomený strom tiež zasiahol, obišla lepšie. Vyčíňanie pracovníkov odťahovky na jej aute zanechalo len pár škrabancov.

Pri kurióznej situácii zasahovali aj hasiči, ktorí museli strom spíliť, aby sprejazdnili ulicu. Na pomoc „pribehlo“ aj druhé odťahové vozidlo, ktoré už malo viac šťastia a poškodené auto sa mu podarilo zložiť bez ďalších prešľapov.

Nejde pri tom vôbec  o prvé zlyhanie bratislavskej odťahovky. Len pred pár týždňami sa predviedli v centra hlavného mesta, keď im pri nakladaní odťahované auto padlo a prevrátilo sa na bok. Odťahovka sa po nepríjemnom incidente obrátila na poisťovňu.

V ďalšom prípade, ktorý sa odohral vlani deň pred Vianocami, odťahované auto nebolo poškodené, majiteľka však napriek tomu utrpela poriadny šok. „Šikovní“ odťahováci si totiž pri vykonávaní svojej práce nevšimli batoľa, ktoré odtiahli spolu s vozidlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu