Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ženatý Greksa: Kúpanie v spoločnosti mladej brunetky!

Mariána Greksu sme pristihli v spoločnosti neznámej brunetky. Zobraziť galériu (8)
Mariána Greksu sme pristihli v spoločnosti neznámej brunetky.

BRATISLAVA – Hudobník a miestny politik Marián Greksa (53) je ženatý a s manželkou Alenou (51) má dvoch synov – Adama (27) a Jakuba (22). Začiatkom tohto týždňa sme speváka videli v sprievode oveľa mladšej dámy, ktorá sa pred naším príchodom v jeho spoločnosti vraj opaľovala hore bez. Prítomnosťou nášho fotografa nebol vôbec nadšený, práve naopak.

Vaše tipy

Začiatkom týždňa sa nám ozval jeden z našich čitateľov, ktorý nás upozornil na to, že Marián Greksa sa kúpe na Košariskách. „Je tam spoločne s nejakou mladou slečnou, ktorej chýba vrchný diel plaviek. Správajú sa k sebe celkom dôverne,“ povedal nám o hudobníkovi.

Keď sme však prišli na miesto, dvojica už sedela v neďalekej reštaurácii a pochutnávala si na obede. Pri pohľade na brunetku bolo jasné, že je viditeľne mladšia a pod červeným tielkom nemá žiadnu bielizeň. To by mohlo potvrdzovať, že sa predtým kúpala s odhalenými prsiami. Po jedle sa Greksa aj so spoločníčkou presunul do svojho auta a spoločne si to namierili preč.

V tom momente si však hudobník všimol, že sme si jeho stretnutie nafotili. Vyrútil sa z auta a zvýšeným tónom naliehal, aby sme zábery vymazali.  „Neprajem si to. Som na súkromnom obede s priateľkou. Nemáte ma čo fotiť,“ kričal podráždene Greksa, pričom použil aj množstvo vulgarizmov. Očividne nebol nadšený, že sme ho tam práve v takejto spoločnosti pristihli. „Máte nás, aj ako sa kúpeme?!“ spýtal sa s obavami v hlase.

Po tom, čo si Greksa prezrel fotografie, ktoré sa nám podarilo urobiť, sa trošku upokojil. Odpochodoval do auta a odišiel. Jeho priateľka, ako ju on sám nazval, po celý čas nevystúpila z vozidla. Ktovie, prečo sa Marián obával toho, že sme ich zvečnili aj vo chvíli, keď sa kúpali. Snáď ho netrápilo len to, ako vyzerá v plavkách...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu