Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vo viktoriánskom penzióne straší duch mŕtvej ženy!

Syn ženy tvrdí, že v okne je naozaj jej duch Zobraziť galériu (2)
Syn ženy tvrdí, že v okne je naozaj jej duch (Zdroj: Cascade News)

CUMBRIA - Keď demolačný tím začal rúcať opustený viktoriánsky penzión v britskom Kendale, všetci pracovníci cítili, že niečo nie je v poriadku. Pri prechádzaní izbami mali pocit nepokoja a dokonca videli, ako sa bez akejkoľvek príčiny rozhojdal luster. Vrcholom bolo, keď jeden robotník odfotil "ducha", ako sa pozerá z okna.

Vaše tipy

Strašidelný obrázok sa desivo podobná na Frances Grimshawovú, ktorá kedysi v penzióne pracovala a zomrela takmer pred rokom. Na tom istom mieste stávala dlhé hodiny, kým vybavovala rezervácie.

Jej syn David (59) nemá žiadne pochybnosti o tom, že podivnou ženou za oknom je jeho zosnulá matka. Podľa neho sa objavila na protest proti demolácii budovy, ktorú mala veľmi rada. "Je to moja matka. Som o tom absolútne presvedčený. Nepodobá sa na nikoho iného," uviedol David.

"Na tom mieste stávala hodiny pri telefóne. Nachádzala sa tam recepcia. Bola by zdesená, keby vedela, že dom zbúrali, pretože bol nádherný, takže to by mohol byť dôvod jej zjavenia," dodal.

Vedúci demolačnej čaty uviedol, že na obrázku vidno dokonca aj šperky, ktoré žena nosila. "Vždy som bol skeptik, ale odteraz budem veriť na duchov," nechal sa počuť.

Viktoriánsky penzión kedysi

Vo viktoriánskom penzióne straší
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Cascade News)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu