Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž má gigantické semenníky, vážia neuveriteľných 45 kíl!

Warren potrebuje na odstránenie semenníkov drahú operáciu Zobraziť galériu (3)
Warren potrebuje na odstránenie semenníkov drahú operáciu (Zdroj: YouTube)

LAS VEGAS/BRATISLAVA - Američan Wesley Warren Jr. (47) potrebuje miliónovú operáciu, aby sa zbavil svojich semmeníkov, ktoré vážia neuveriteľných 45 kíl. Muž trpiaci značným nepohodlím prosí verejnosť o financie na chirurgický zákrok, ktorý by konečne mohol zmeniť jeho život k lepšiemu.

Mužove semenníky sa začali zväčšovať v roku 2008. Jednej noci si ich priškripol a do rána mali veľkosť "futbalovej lopty". "Nikdy som necítil takú bolesť. Bolo to, ako keby vystreľovala do celého môjho tela," opísal svoj nepríjemný zážitok

Američan z Las Vegas trpí podľa lekárov lymfedémom miešku, ktorý spôsobuje, že jeho lymfatické uzliny sú plné tekutiny. V súčasnosti dosiahli taký objem, že už nemôže nosiť džínsy ani nohavice a žije na diéte pozostávajúcej z antibiotík a iných medikamentov.

Chirurgovia Warrena informovali, že na odstránenie problému je potrebná operácia stojaca milión dolárov, ale jeho zdravotné poistenie ju nepokryje. Zúfalý muž preto vystúpil aj v rádio šou, kde poslucháčov poprosil o poskytnutie finančných prostriedkov.

Napriek svojmu bizarnému a krutému postihu sa muž necíti byť nešťastný. "Nie som samovrah. Na to som príliš silný," uviedol pre médiá. Jednoducho chce iba žiť opäť normálnym životom, mať skutočných priateľov a nájsť si partnerku.

Obrovské semenníky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu