Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexica Kim na zemi: Zložila ju vlastná sestra!

Kim Kardashian na oslave 30. narodenín Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian na oslave 30. narodenín (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Tak na tejto párty nuda nebola! Stačí jediný pohľad na sexicu Kim Kardasian (30) v strieborných minišatách a všetkým je jasné, že krásavica sa rozhodla osláviť narodeniny vo veľkom štýle. Prípravy na jej párty však boli poriadne chaotické – Kim sa pobila so svojou sestrou Khloe a skončila na zemi!

Novinári si tentokrát na príchod Kim poriadne počkali! Hviezdičku totiž oveľa viac ako jej vlastná oslava zaujímalo niečo iné – konkrétne wrestling so sestrou Khloe. „Ó môj bože! Khloe ma napadla!“ mohli si prečítať na jej Twitter stránke fanúšikovia. Keďže Khloe je podstatne väčšia ako Kim, niet sa čo čudovať, že krásavica skončila vo svojích minišatách na zemi!

Jej meškanie malo však aj ďalší dôvod – obdarená hviezdička mala nehodu. „Omylom som sa pichla a porezala si nohu. Začala som aj krvácať, a tak som sa musela zastaviť a vyčistiť to,“ ospravedlňovala svoj neskorý príchod.

Nie nadarmo sa však vraví, že na dobré sa oplatí čakať. Keď Kim konečne prišla do vychyteného podniku Tao v hoteli Venetian, prítomným doslova vyrazila dych. Jej strieborné minišaty totiž obťahovali každú jej krivku. Ich výstrih bol natoľko štedrý, že si ho brunetka musela každú chvíľu upravovať. Pozornosť pútali aj jej topánky, ktorými si spôsobila spomínané zranenie. Strieborné Louboutinky zdobené ostrými hrotmi dodali jej outfitu ďalší extra bod!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu