Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Polonahá Kim Kardashian: Tieto šťavnaté pózy nemal nikto vidieť!

Kim Kardashian šteklivé zábery spred troch rokov vraj ľutuje Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian šteklivé zábery spred troch rokov vraj ľutuje

LOS ANGELES – Dobehla ju pikantná minulosť! Hoci sa americká sexica Kim Kardashian (29) zviditeľnila najmä vďaka obnaženým krivkám, už dlhší čas strúha v médiách hotovú sväticu. Konanie magazínu Playboy ju preto poriadne vyviedlo z miery – Hefner sa totiž opäť priživuje na jej polonahých záberoch!

Zúri ako nikdy! Aj keď v poradí druhú najstaršiu krásku zo sestier Kardashianových svet pozná ako sporo odetú sexbombu z titulných stránok časopisov, ona sama tvrdí, že odhaľovanie sa pred kamerou či objektívom si už nikdy nezopakuje. „Snaží sa to hodiť za hlavu a cíti sa trápne ohľadne tých fotiek,“ prezradil jej blízky zdroj šoubiznisovému portálu RadarOnline.com. Zdá sa však, že také jednoduché to vonkoncom nebude. Playboy totiž vyrukoval s jej ďalšími šteklivými fotkami – aj napriek tomu, že sú tri roky staré!

Zmyselná póza iba vo francúzskych nohavičkách, či okrúhle vnady v plnej kráse! Tým všetkým tento týždeň Hefner potešil čitateľov svojho pánskeho časopisu v internetovej verzii. Ďaleko menšiu radosť z 25 snímok pochádzajúcich ešte z roku 2007 však už mala samotná modelka – hviezdička s arménskymi koreňmi totiž dúfala, že zostanú navždy pochované v archíve.

„Kim bola naozaj naštvaná, že vyšli nové fotky,“ uviedol spomínaný zdroj. „Zúrila kvôli nim, nemyslela si, že by ich mohol opäť niekto vidieť.“ Sexi tmavovláske však v tejto chvíli zrejme pomôže len jediné – pred samotným vyzliekaním si nabudúce všetko dobre premyslieť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu