Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Je to možné? Jessica Simpson sa stále zväčšuje!

Jessica Simpson mala pri výbere outfitu opäť nešťastnú ruku Zobraziť galériu (15)
Jessica Simpson mala pri výbere outfitu opäť nešťastnú ruku

NEW YORK – S váhou je to u nej ako na hojdačke! Len čo si americká speváčka Jessica Simpson (30) trochu vyformuje postavu, kilá sa na ňu nalepia naspäť. Za módnu katastrofu bola vďaka tomu aj tento týždeň – objemné krivky totiž natrepala do trblietavého vreca!

Obuvníkove deti chodia bosé! Aj tak by sa tak charakterizovať vzťah bacuľatej blondínky k módnym trendom, ktoré s takou oddanosťou nasleduje a dokonca aj sama určuje. No aj napriek tomu, že sa pokúša na trhu preraziť s vlastnou módnou značkou, jej štýl obliekania väčšinou stojí za všetky drobné. Outfity, ktoré si vyberá, totiž jej krivkám vôbec nesedia!

Poriadne vedľa Jessica Simpson šliapla aj na šou Project Runway v rámci týždňa módy, ktorý aktuálne prebieha vo Veľkom jablku. Prekvapením totiž v jej prípade bolo, že sa vôbec objavila. Ďaleko viac však šokovala svojimi ligotavými minišatami z dielne Michaela Korsa, ktoré jej figúre veľmi nepolichotili, práve naopak. Prestrihy na rukávoch jej značne rozšírili a zaoblili ramená, stiahnutý pás jej zas vytvoril hrudník gigantických rozmerov. Jessica, s imidžom diskogule z teba nikdy módna ikona nebude!

Blonďavá tridsiatnička v kuloároch už dlhší čas predstavuje akúsi raritu, v ktorej sa spája chtivá návrhárka a módna pohroma zároveň. V uplynulých dňoch sa totiž „blysla“ aj v obyčajných džínsach s čierno-bielym svetrom, svoju kolekciu zas uvádzala v neforemných džínsových šatách a s hippie šatkou vo vlasoch. Ostáva teda len dúfať, že jej modely majú od takýchto inšpirácii na míle ďaleko!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu