Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Beckham sa hral s Legom... netušil, čo tým spôsobí!

David Beckham Zobraziť galériu (3)
David Beckham

LONDÝN - Anglický futbalista David Beckham (35) opäť ukázal, že na čo siahne, prakticky premení na zlato. Po tom, čo záložník Los Angeles Galaxy nedávno prezradil, že sa na dovolenke hral sa stavebnicou Lego, okamžite vzrástol predaj dánskeho výrobcu. Dokonca o 663 percent.

Bývalý záložník Manchesteru United a Real Madrid si nedávno na dovolenke v Taliansku krátil dlhú chvíľu skladaním slávneho paláca Tádž Mahal z Lega. A vďaka jeho slovám potom predajnosť tejto stavebnice stúpla o 663 percent.

Podľa denníka The Sun bol Beckham za odmenu pozvaný do továrne v Dánsku, aby videl, ako sa stavebnica vyrába. Mohol by tam naraziť aj na vlastné figúrky, ktorých sa spolu s manželkou a bývalou speváčkou dievčenskej skupiny Spice Girls Victoriou dočkal predvlani pri príležitosti 30. výročia narodenín figúrok Lego.

Beckham tak opäť dokázal, že nie nadarmo je podľa magazínu Forbes najlepšie zarábajúcimi futbalistom sveta. Napríklad pred tromi rokmi sa po turné Galaxy na Novom Zélande vydražila jeho fľašu nedopitej koly za neuveriteľných päť tisíc novozélandských dolárov (približne 2 800 eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu