Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Malý Beckham: Ešte štýlovejší ako jeho otec!

Brooklyn a David Beckhamovci Zobraziť galériu (4)
Brooklyn a David Beckhamovci (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES - Nový lev večierkov na obzore! Malý Brooklyn má len jedenásť rokov a už robí na párty garde mame Victorii. David, dávaj si pozor, už onedlho ťa možno na tróne najštýlovejšej celebrity vystrieda tvoj vlastný syn!

Jablko nepadá ďaleko od stromu! Hoci deti Victorie a Davida Beckhama sú cieľmi fotografov už dlhé roky, na červenom koberci sa objavia len zriedka. Zdá sa však, že teraz sa situácia mení. Ex Spice Girl Victoriu totiž namiesto jej manžela sprevádzal na LG Fashion Touch party najstarší syn Brooklyn. A aby sa cítil medzi množstvom celebrít a fotografov istejšie, odkukal aspoň Davidov štýl.

Polovične vyhrnutá ružová košeľa a na nej slušný biely svetrík, vhodný pre pravého anglického gentlemana. Tak sa uviedol malý Brooklyn na červenom koberci. Pridajte k tomu trendy tmavé rifle a tenisky ladiace s košeľou a dostanete nádejného módneho gurmána. Hoci zatiaľ sa inšpiruje otcom a pri výbere šiat mu zas zrejme asistuje mama, je to len začiatok. O pár rokov z neho celkom ľahko môže byť módna ikona. Bunky na to určite má!

V pozadí však nezostala ani jeho mama Victoria. Predviedla totiž nový účes. Rovné mikádo vystriedali jemné vlny, ktoré dodali jej tvári jemnosť a vynikajúco doplnili béžové minišaty z jej vlastnej kolekcie. A tak si môžu Beckhamovci gratulovať – večer sa im podaril na jednotku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu