Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Snúbenec Katy Perry: Okukáva ženské zadočky!

Russell Brand Zobraziť galériu (8)
Russell Brand

LONDÝN – To sú ale chutné riťky! Také niečo zrejme prebehlo hlavou hercovi Russelovi Brandovi (35), partnera speváčky Katy Perry (25). Pózovanie s polonahými modelkami si užíval viac, ako sa na oddaného snúbenca patrí. Katy, nežiarliš?!

Tomu sa hovorí robota! Pózovanie nie s jednou, ale hneď šiestimi sexicami v bikinách – tak vyzeralo promo na najnovší Russelov film, Get Him to the Greek. A herec si ho naozaj vychutnával, s modelkami si zažartoval a z ich zvodných postavičiek takmer nedokázal odtrhnúť zrak. Russel, nezabudni, že ťa čoskoro čaká cesta pred oltár!

On sám však tvrdí, že časy, keď zvádzal dievčatá sú už minulosťou. „Myslím, že som sa jasne vyjadril, že teraz milujem jedinú ženu. Pre nikoho ďalšieho niet miesto.“ Katy Perry má momentálne aj tak iné starosti, ako sledovať vernosť svojho snúbenca. Zamestnávajú ju prípravy na rozlúčkovú párty so slobodou. A to bude žúr ako sa patrí. Neorganizuje ho totiž nikto iný, ako samotná Rihanna!

Extravagantná žena, akou Katy nepochybne je, kašle na všetky zvyky a chce to poriadne roztočiť. Nehanbí sa priznať ani to, že by na svojej párty rada videla Rihannin striptíz. Uvidíme, či jej sexi barbadosanka toto prianie splní!

Rihanna svoje požehnanie dala páriku už dávnejšie, hoci ju prekvapilo, že spolu chystajú svadbu. Potom však názor zmenila a povedala jej: „Obaja ste skvelí a nespratní a bez rešpektu, je to skvelé!“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu