Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rumázganie a krokodílie slzy: Bitkár Chris Brown sa zosypal!

Chris Brown nezvládol nápor emócií a rozplakal sa Zobraziť galériu (10)
Chris Brown nezvládol nápor emócií a rozplakal sa

LOS ANGELES – Psychicky sa zrútil! Hoci speváka Chrisa Browna (21) svet pozná ako drsného mladíka s tvrdými päsťami, cudzí mu nie je ani plač v štýle labilnej hysterky. Svoje emócie už totiž nedokáže ovládať ani pred zástupmi fanúšikov – priamo na javisku sa zúfalo a nekontrolovateľne rozreval!

Strápnený a všetkým na smiech! Tak dopadol čokoládový umelec, ktorý sa viac ako hudbou zviditeľnil údermi do tváre svojej niekdajšej priateľky Rihanny. No hoci od násilného incidentu seká dobrotu, udržať emócie na uzde mu stále robí nemalé problémy. Dôkazom je jeho včerajšie vystúpenie na odovzdávaní cien BET Awards – namiesto spevu predviedol len podivný nervový kolaps!

Navreté krčné žily, potoky sĺz a neschopnosť odspievať čo len jediný súvislý verš! Tým všetkým Chris šokoval divákov v hľadisku, keď vzdával hold svojmu idolu, Michaelovi Jacksonovi. Počas skladby Man In The Mirror ho totiž výročie Jacksonovej smrti tak dojalo, že z hrdla takmer nevydal ani hlások. Po chvíli nervózneho pobehovania dokonca padol na kolená a teatrálny výkon zaklincoval neutíchajúcim plačom.

To, že jeho podanie Michaelovej piesne nepatrilo k najvydarenejším, samotný spevák neskôr otvorene priznal: „Sklamal som vás, ale už to viac neurobím. Sľubujem.“ Paradoxné však je, že spomedzi prítomných hostí sa našli aj takí, čo Chrisov výkon na javisku ocenili. Podľa niektorých vyjadrení bývalý bitkár ukázal svoju jemnejšiu stránku a svoj veľký vzor si uctil dôstojne. Žeby mu niektorí prominenti tak ľahko naleteli?!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu