Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Chris Brown: Robí pokroky, už má za sebou 300 hodín verejnoprospešných prác!

Rihanna a Chris Brown Zobraziť galériu (6)
Rihanna a Chris Brown (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown podľa sudkyne Patricie Schnegg urobil pokrok, odkedy je v podmienke za útok na jeho expriateľku Rihannu. Ako uviedol jeho právnik Mark Geragos, ktorého klientom bol v minulosti aj Michael Jackson, hviezda si odpracovala už 300 hodín verejnoprospešných prác.

Je to asi pätina z toho, čo mu určil súd, keď ho uznal vinným. Okrem toho už absolvoval takmer všetkých 52 sedení o domácom násilí. Dvadsaťjedenročný Brown sa má pred súd opäť postaviť 26. augusta. Brown napadol speváčku Rihannu 8. februára, keď sa autom vracali domov. Incident, ktorý šokoval nielen hudobný svet, prinútil dobitú speváčku zrušiť i plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania hudobných cien Grammy v Los Angeles v ten večer.

Brown sa neskôr ospravedlnil s tým, že ho to veľmi mrzí, je nešťastný a pomoc hľadá u svojho pastora, rodiny a priateľov. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v jeho telefóne prečítala správu od inej ženy. Brown sa ju najprv pokúsil vyhodiť z auta, potom jej buchol hlavu o okno, opakovane ju udieral, škrtil a hrýzol. Keď začala krvácať z úst, mal jej povedať:

"Keď dorazíme domov, dobijem ťa. Počkaj a uvidíš!" Rihanna potom predstierala, že volá svojej asistentke, aby zariadila, že ich doma budú čakať policajti, na čo Brown podľa polície odpovedal: "Teraz si urobila tú najväčšiu hlúposť. Skutočne ťa zabijem!" O niekoľko hodín ho zatkli a obvinili z napadnutia a vyhrážania sa. Informácie zverejnila webová stránka news.bbc.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu