Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kylie Minogue vyšla s pravdou von: Môj zadok je podvod!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (8)
Kylie Minogue

LOS ANGELES – A je to vonku! Zadok speváčke Kylie Minogue (41) závidí nejedna o desaťročia mladšia žena. Vyzerá byť totiž dokonalý. Ale zrejme naozaj len vyzerá. Sama speváčka totiž prezradila, že jej obdivované krivky sú klamstvom!

Najkrajší zadok na svete? Asi nie! Sexi Austrálčanka vyšla totiž s farbou von a prezradila, že jej postava nie je celkom taká, ako ju vidia televízni diváci. „Nechápem všetok ten rozruch okolo toho,“ čudovala sa nad početnými titulkami oslavujúcimi jej pozadie. „Stojí to veľa úsilia, aby som vyzerala tak, ako vo videoklipoch,“ dodala. Žeby sa pred príchodom nového albumu snažila viac priblížiť „normálnym“ ženám?

Kylie naposledy predvádzala svoju sexi riťku pred približne piatimi rokmi. Vtedy dokonca prisahala, že s ukazovaním svojho zadku končí, pretože je na to už príliš stará. „Dnes som už v tej fáze života, že to už nepotrebujem robiť. A som naozaj rada.“ Po piatich rokoch však názor zjavne zmenila! A prečo by nie? Veď na jej zadočku nevidieť jedinú chybičku – a či je to vďaka dobrým génom alebo šikovným maskérom a osvetľovačom, to je druhá vec. Výsledok je totiž vynikajúci!

Sexi štyridsiatnička pripravuje svoj návrat na svetovú popovú scénu uvedením singlu All My Lovers. Práve pri natáčaní videoklipu k tejto piesni predviedla svoje pozadie. V poradí jedenásty štúdiový album speváčky sa bude volať Aphrodite a mal by vyjsť 5. júla. Stane sa hitom tohto leta?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu