Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Večne mladá Kylie Minogue: Porazila rakovinu aj čas!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (10)
Kylie Minogue

NEW YORK – Zastavila čas? Austrálska speváčka Kylie Minogue (41) zvíťazila nielen nad rakovinou, ale dokázala si poradiť aj s pribúdajúcimi rokmi. Len sa na ňu pozrite! Verili by ste, že má vyše štyridsať?

Jej výzor nepoznačili ani roky, ani zákerná choroba! Pokožka austrálskej hviezdičky je bez jedinej vrásky a nič sa nedá vyčítať ani jej postave. Kylie sa na charitatívnej večeri v newyorskej reštaurácii Cipriani predviedla originálne šaty telovej farby. V hornej časti boli provokatívne ušité len z jemnej priesvitnej látky. Jej cudnosť zachraňovali len lesklé koráliky v oblasti prsníkov a určite tak pošteklila predstavivosť nejedného obdivovateľa!

Samozrejme, je viac ako isté, že za svoj mladistvý výzor nevďačí prírode, ale skôr umeniu plastických chirurgov. O speváčke hitov ako I Should Be So Lucky alebo Can't Get You Out Of My Head sa vie, že ich služby využíva veľmi rada. Niektorým neprajníkom sa zdá, že až pričasto. Jej tvár prirovnávajú k nič nehovoriacej maske voskovej figuríny!

V súčasnosti Kylie rozhodne nezaháľa. Okrem práce na svojej bezchybnej vizáži pripravuje vydanie svojho desiateho štúdiového albumu Aphrodite, ktorý vyjde 5. júla. Jej fanúšikovia však dostanú malú chuťovku už 27. júna. Vtedy totiž bude mať premiéru jej nový singel All The Lovers. A môžete si byť istí, že Kylie v ňom bude vyzerať vynikajúco!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu