Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najmocnejšia celebrita Británie: Austrálčanka Kylie Minoque!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (7)
Kylie Minogue

LONDÝN - Najmocnejšou celebritou vo Veľkej Británii je podľa poradenskej spoločnosti Millward Brown austrálska speváčka Kylie Minogue. Hneď za ňou sa podľa prieskumu firmy zaradila ďalšia speváčka Cheryl Cole a futbalista David Beckham.

Spoločnosť sa pýtala dvoch tisíc spotrebiteľov na sto celebrít a sto značiek. Chcela vedieť, ako veľmi sú známe a ako sú obľúbené.

Minogue na druhé miesto odsunula britskú speváčku Cheryl Cole a na tretiu priečku anglickú futbalovú hviezdu Davida Beckhama.

Okrem Minogue sa ako jediná celebrita neanglického pôvodu dostal do prvej desiatky americký herec George Clooney, s ktorým nie je spojená žiadna negatívna publicita.

"Kylie ľudí považujú za akúsi adoptovanú Britku. Ľudia ju poznajú, majú ju radi a je okolo nej pozitívne ovzdušie," povedal zástupca spomínanej spoločnosti.

Do prvej desiatky najmocnejších celebrít sa dostali aj herečky Joanna Lumley, Helen Mirren a Judi Dench, ktoré sú považované za kladné vzory. Dopĺňajú ich televízni moderátori And a Dec, rozhlasový hlásateľ Terry Wogan, slávny britský šéfkuchár Jamie Oliver a jeden z predstaviteľov Jamesa Bonda Sean Connery.

Spoločnosť hodnotila aj celebrity, ktoré sú pre ľudí zlým vzorom. K tým respondenti zaradili kontroverznú speváčku Amy Winehouse, modelku Katie Price, dedičku hotelového reťazca Paris Hilton, športovcov Tigera Woodsa a Johnyho Terryho, či televízneho moderátora Jonathana Rossa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu