Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodina a tisícky fanúšikov vzdali hold Jacksonovi v jeho rodnom meste

V strede Reverend Jesse Jackson Zobraziť galériu (8)
V strede Reverend Jesse Jackson (Zdroj: SITA)

GARY - Tisícky fanúšikov vzdali Michaelovi Jacksonovi hold v jeho rodnom meste Gary v americkom štáte Indiana.

V meste, kde zosnulý Kráľ popu strávil prvých 11 rokov svojho života, si na neho v piatok zaspomínali spolu s tamojšími mladými umelcami, ktorí zaspievali niektoré z Jacksonových najväčších hitov a predviedli jeho slávne tanečné kroky, ako napríklad legendárny "moonwalk". "Tu je pôvod toho všetkého. Tu sa Michael naučil tancovať, tu sa naučil spievať," pripomenul ľudskoprávny aktivista, reverend Jesse Jackson. Starosta Rudy Clay asi šesťtisícovému davu povedal, že Jackson mesto preslávil na celom svete, a teraz odišiel na lepšie miesto. "Obuje si zlaté papuče a bude tancovať v nebi," uviedol.

Na miestny bejzbalový štadión prišiel aj otec hudobnej ikony Joe Jackson. Podľa organizátorov sa na podujatí zúčastnilo vyše 30 členov rodiny Jacksonovcov. Rodina zo 100-tisícového mesta odišla pred štyridsiatimi rokmi - po tom, ako súrodenecká skupina Jackson 5 v roku 1969 nahrala svoj debutový album.

Michaelove Gary v Indiane...Mesto, kde to všetko začalo.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu