Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najsexi tehuľka Heidi Klum: Striptíz v priamom prenose!

Heidi Klum (vľavo) a Ellen Degeneres Zobraziť galériu (17)
Heidi Klum (vľavo) a Ellen Degeneres

LOS ANGELES - Tehotná modelka, ktorá momentálne čaká štvrté dieťa, vo veľkom štýle predviedla jednu zo svojich najväčších záľub. Heidi Klum (35) sa totiž z ničoho nič vyzliekla pred televíznymi kamerami a všetkým divákom ukázala, že nahota jej aj napriek tehotenstvu stále robí dobre!

Nemecká kráska svoju róbu zhodila v populárnom programe moderátorky Ellen Degeneres. Tá sa jej uprostred rozhovoru opýtala, čo by darovala do aukcie, ktorej výťažok poputuje na podporu ochrany zvierat. Heidi bez najmenšieho zaváhania okamžite ponúkla svoje krátke šaty od návrhárky Alice Temperley, ktoré mala práve na sebe.

Prekvapená Ellen vzápätí s nadšením vyhŕkla: "Hneď teraz?!" Na to jej Heidi bleskurýchle pritakala, pretože v súvislosti s vyzliekaním nikdy nepociťovala zábrany: "Kedykoľvek. Chcete ich hneď teraz? OK." To už pred ňou Ellen držala červený obrúsok a do zhadzovania oblečenia ju tak posmeľovala, akoby ani sama neverila, že sa Heidi predsa len vyzlečie.

Sexi tehuľka však bez problémov začala so zvliekaním ramienok, pričom si prísne strážila najmä prsia. Keďže Ellen nechcela zo svojej šou vyrobiť erotickú reláciu, poprosila technikov aspoň o nejakú "plachtu". V tej chvíli sa zo zákulisia vyrútili traja chlapi a doniesli pre Heidi paraván, za ktorým sa mohla pokojne prezliecť. Zvyšok programu strávila krásna Nemka v župane a svoj outfit si dokonca pochvaľovala.

Heidi Klum sa vyzliekla v priamom prenose.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu