Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Divoká Rihanna to opäť roztočila... Vo vesmírnych čižmách!

Rihanna Zobraziť galériu (4)
Rihanna

TAMPA - Štvrtková noc patrila spievajúcej kráske z Barbadosu, ktorá svojich fanúšikov poriadne rozpálila dráždivým tancom, osvedčenými hitmi a v neposlednom rade vynoveným outfitom. Rihanna sa tentoraz predviedla v čižmách, ktoré by jej tíško závideli aj hrdinovia Star Treku!

Čokoládová speváčka sa stala jednoznačne najkrajšou ozdobou večernej šou Pepsi Super Bowl Smash, ktorú naživo odvysielala americká hudobná stanica VH1. Hodinovým špeciálom už po druhý rok divákov sprevádzal herec Jerry O'Connell a na javisku sa okrem Rihanny predstavili aj hudobné skupiny Fall Out Boy a Lifehouse.

Krásna mulatka svoje vystúpenie otvorila hitom Disturbia. Tradične sexy kostým aj tento krát zahŕňal skromné nohavičky a sieťkované pančuchy, no namiesto odvážneho korzetu Rihanna zvolila čierny bikinový top a predĺžený kabátik s visiacimi remeňmi. Čerešničkou sa stali futuristické čižmy siahajúce až do polovice stehien, ktoré mierne pripomínali betóny hokejového brankára.

Hoci speváčka po celý čas zvodne krúžila panvou a vrtela zadočkom, bez vydýchania vhupla do spievania ďalšej úspešnej skladby - Breakin' Dishes. To sa k nej už ale pripojila dvojica príťažlivých tanečníc v čiernych kožených bundách a v ohnivo červených podprsenkových zvrškoch. Záver energickej šou v podaní Rihanny patril hitom Rehab a Shut Up and Drive.




Zdroj: Topky.sk, mtv.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu