Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásky „očumovali“ Brada Pitta: Angelina, nežiarliš?

Brada Pitta si obzreli viaceré hollywoodske celebrity Zobraziť galériu (7)
Brada Pitta si obzreli viaceré hollywoodske celebrity (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Keď sa natočí film s Bradom Pittom v hlavnej úlohe, nemôžu si ho ostatné celebrity Hollywoodu nechať ujsť. Na premiére nového snímku populárneho herca sa medzi mnohými ukázala dokonca aj známa speváčka Jennifer Lopez, ktorá svojím výstrihom okamžite očarila celé okolie.

Najväčšími hviezdami večera bol samozrejme párik Jolieovcov Pittovcov. Hoci zvodná Angelina (33) nestvárnila vo filme žiadnu úlohu, svojmu fúzatému partnerovi urobila ten najšarmantnejší doprovod. Jeden z najkrajších párikov sveta teda opäť nesklamal.

Ďalšou očakávanou dámou bola Kate Blanchett (39), ktorá si vo filme zahrala hlavnú ženskú postavu Daisy. V zaujímavých zlatistých šatách pôsobila veľmi decentným a originálnym dojmom.

Popová kráľovná Jennifer Lopez (39) si vybrala oblečenie z úplnej inej kategórie. Svoje prednosti predviedla vo vyzývavých, ale zároveň aj úžasne elegantných dlhých šatách, ktoré jej sedeli ako uliate.

Udalosť prilákala aj zúfalú manželku Evu Longoriu (33). Tmavovláska mala vraj problémy s udržaním svojej postavy. Na premiére v sexi modrých šatách ukázala, že tomu tak určite nie je.

Film The Curious Case of Benjamin Button sa dostane do amerických kín 25. decembra. Brad sa v úlohe Benjamina narodí ako starý muž, ktorý s pribúdajúcimi rokmi mladne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Trailer k filmu The Curious Case of Benjamin Button


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu