Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Opitého na VIDEU posadol démon: Policajt sa zmenil na exorcistu, začal mrmlať v latinčine!

Poručík v sebe objavil tajomné schopnosti
Poručík v sebe objavil tajomné schopnosti (Zdroj: Youtube/RightFor)

GOIANIRA – Brazílski policajti majú doslova nadprirodzené schopnosti. Sledujte, ako jeden z nich vykonáva obrad exorcizmus počas zatýkania zúrivého muža na videu.

„V mene Ježiša Krista sa odpútaj od jeho tela!“ kričal policajt na ulici na opitého muža a okoloidúci sa len s úžasom prizerali na poručíka Ricarda Mendesa (36), ako vyháňa diabla z Rodriga Bettiho (28). Mendes schmatol mužovu hlavu, kým ho ostatní policajti držali a začal mrmlať slová v latinčine.

Neuveriteľný obrad zachytil na mobil náhodný divák Paulo Cortez (25), ktorý situáciu opísal médiám slovami: „Opitý začal hovoriť podivne, jeho hlas bol veľmi nízky a vyzeral skutočne zvláštne.“ Po chvíli si zaujatý Paul Cortez uvedomil, že sa stal svedkom exorcizmu.

„Posadnutý“ muž vrčal, kým z neho Mendes vyháňal démona. „V jednej chvíli klesol muž na kolená, zvíjal sa a kričal. Naozaj vyzeral ako posadnutý,“ uviedol Cortez a dodal, že „policajt odviedol skvelú prácu.“

Miestny policajný hovorca pravosť videa potvrdil a doplnil, že keď prišiel na miesto kňaz, situáciu mala už polícia pod kontrolou. „Dôstojník konal v danej situácii správne a nezneužil svoju právomoc. Pravidelne chodí do kostola a verí v Boha.“ Muža, ktorého zachytil Cortez na video, prepustili na druhý deň. Nevedel si spomenúť na to, čo sa stalo osudnej noci a prečo ho zatkli, uviedol Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu