Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenka, z ktorej padol na zadok celý svet: Sexica z klipu Happy ukázala super telo v bikinách!

Mišena Galová sa vďaka tatranskému klipu Happy stala skutočne happy! Zobraziť galériu (10)
Mišena Galová sa vďaka tatranskému klipu Happy stala skutočne happy! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Náhoda jej zabezpečila naozaj veľkolepý počet nových fanúšikov. Dievča z najslávnejšieho slovenského klipu si rozbehlo kariéru vďaka tomu, že bola v pravý čas na správnom mieste. Mišenu Galovú si všimli už aj vo svete, a to ako dievča v bikinách z klipu Happy od Pharrella Williamsa.

Mišena bola v Tatrách v čase, keď sa natáčal klip k pôvodnej pesničke Pharrella Williamsa, kvôli foteniu pre módnu značku. V bežnom živote pracuje ako masérka v jednom z horských hotelov, no privyrába si aj modelingom. Tvorcovia klipu za ňou prišli, či si nechce zatancovať na Happy a Mišena im venovala 15 minút svojho času, čo stačilo na famózny výsledok.

Diskusia v pôvodnom tatranskom, stále najviac sledovanom klipe, sa točí okolo krásky v bikinách s helmou na hlave: "Oh Bože, chcem si to dievča v bikinách zobrať za ženu!", "Všetci sme si klikli na túto pesničku len kvôli nej", "Lady v bikinách ma robí šťastným" alebo "Prečo žijú také krásne ženy iba na niektorých miestach?" Čo sa teda zmenilo v živote nádhernej Slovenky?

Mišena Galová sa vďaka
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

"Ponuky sa nejak nehrnú, no mám teraz jednu reklamu v Poľsku. Potešila by som sa viacerým reklamám. Fotenie ma baví, no na prehliadkové móla by som už asi ísť nechcela, na to už je neskoro. Záviselo by to však od ponuky," smeje sa Mišena.

"Tatry sú krásne, no chýba mi spoločenský život, preto som sa rozhodla buď teraz pred zimou, alebo po nej presťahovať do Bratislavy. V robote mám ako masérka svoj pokoj, prehupnutie sa bude ťažké, no cítim, že musím ísť ďalej," priznáva prekrásna Slovenka.

Akú prácu by si teda pre seba do budúcna predstavovala? "Chcela by som robiť PR alebo marketing, to je niečo, čo by ma zaujímalo. Zatiaľ nič také neprišlo. Túžobne však očakávam," dodáva zvodná Mišena.

Mišena Galová sa vďaka
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu