Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny DJ (52) je zo svojej mladej ženy (24) paf: Aha, už majú aj dieťa!

DJ Tiësto Zobraziť galériu (5)
DJ Tiësto (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Rodinná idylka! DJ Tiësto patrí medzi hviezdy hudobného sveta, ktoré netreba veľmi predstavovať. Holandský hudobník, DJ a producent sa však dlhé roky venoval najmä kariére. V roku 2019 sa ale oženil s mladučkou modelkou menom Annika Backes a dnešný oslávenec si už pár týždňov užíva aj otcovské povinnosti. Pozrite sa, akú má doma rozkošnú princezničku!

DJ Tiësto sa narodil ako Tjis Michiel Verwest 17. januára 1969 a pochádza z Holandska. Počas svojej kariéry používal viacero umeleckých mien, avšak verejnosť ho najviac pozná práve ako DJ Tiësta. Svoju kariéru začínal už ako 14-ročný, avšak presadil sa až neskôr. Niekedy koncom 80. rokov. 

Okrem hrania tieź komponoval vlastnú hudbu a založil vlastné vydavateľstvo. Časom prichádzal jeden úspech za druhým a Tiësto sa zaradil medzi DJ-skú špičku. Svojho času bol dokonca zvolený za najlepšieho DJ- a sveta.

Tiësto bol prvým DJ-om, ktorý mal svoj sólový koncert na štadióne. Stalo sa tak v roku 2003. Potom koncertoval a vystupoval po rôznych kútoch sveta. Bol tiež prvým DJ-om, ktorý vystupoval v rámci Olympijských hier, a to v roku 2004 v Aténach. 

DJ Tiësto má päť štúdiových a tri mixované albumy. 

Čo sa týka súkromia, randil s niekoľkými modelkami. Tejto profesii sa venovala aj výrazne mladšia Američanka Annika Backes, ktorú si slávny DJ vzal v lseptembri 2019 za ženu. Kráska mu v novembri 2020 porodila rozkošnú dcérku, ktorej dali meno Viola. 

Galéria: Zo slávneho DJ Tiësta je dnes milujúci manžel a hrdý otecko.

DJ Tiësto má takúto fešnú manželku.
Zobraziť galériu (5)
DJ Tiësto má takúto fešnú manželku.  (Zdroj: Instagram)

Dj TiDJ Tiësto je otcom takejto rozkošnej princezničky.
Zobraziť galériu (5)
Dj TiDJ Tiësto je otcom takejto rozkošnej princezničky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: DJ Tiësto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu