Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najväčší omyl známej herečky: Celý život TO odmietala, teraz.... Už je neskoro!

Diane Keaton Zobraziť galériu (8)
Diane Keaton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávnych chlapov mala, aj tak sa nevydala! Reč je o dnešnej oslávenkyni - herečke menom Diane Keaton, ktorá slávi 73. narodeniny. Sympatická a talentovaná umelkyňa poplietla hlavu mnohým mužom nielen pred kamerami, ale aj v reálnom živote. Na svadbu sa však nikdy necítila... A teraz to ľutuje!

Diane Keaton sa narodila 5. januára 1946 v Kalifornii. Od detstva ju lákalo divadlo a spev. V roku 1968 prerazila na Brodwayi a k účinkovaniu na doskách, ktoré znamenajú svet sa neskôr pridalo aj pôsobenie pred kamerami. 

Diane Keaton ako mladá, 24-ročná herečka.
Zobraziť galériu (8)
Diane Keaton ako mladá, 24-ročná herečka.  (Zdroj: abc)

Sympatická umelkyňa má na konte viacero ocenení, vrátane Oscara, a účinkovala v mnohých filmoch. Spomenúť možno počiny Krstný otec, Spáč, Klub odložených žien, Lepšie teraz ako nikdy a iné. Diane skúsila šťastie aj ako režisérka. Avšak nebola až tak úspešná, ako pri herectve. Mimochodom, pred kamerami je stále aktívna. 

Diane Keaton a Al Pacino vo filme Krstný otec.
Zobraziť galériu (8)
Diane Keaton a Al Pacino vo filme Krstný otec.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Diane Keaton a Woody Allen vo filme Spáč.
Zobraziť galériu (8)
Diane Keaton a Woody Allen vo filme Spáč.  (Zdroj: United Artists)

Zaujímavý rozhodne bol milostný život tejto umelkyne. Za jej veľké lásky možno označiť slávneho Woodyho Allena a hlavu poplietla aj hercom Warrenovi Beattymu a Al Pacinovi. 

Diane bola a stále je šarmantná žena. Aj napriek tomu sa však nikdy nevydala. „Myslím si, že som bola nepraktická. Nezmyselne som si myslela, že na to, aby som sa vydala, musím byť zamilovaná. Až teraz však chápem, o čom to naozaj je - musíte spolu tvoriť dobrý tím," uviedla v jednom z rozhovorov herečka, ktorá s odstupom času ľutuje, že jej nikdy nezazneli svadobné zvony. A zrejme už ani nezaznejú, keďže je bez partnera. 

Útechou sú jej aspoň deti. A vďaka nim je Diane šťastná, že môže byť matkou. V roku 1996 si adoptovala dcéru Dexter, ku ktorej neskôr pribudol syn Duke. 

Diane Keaton v posledných rokoch obľubuje klobúky a široké sukne.
Zobraziť galériu (8)
Diane Keaton v posledných rokoch obľubuje klobúky a široké sukne.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Diane Keaton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu