Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zostarnutý Al Pacino (79) vyvetral fešnú milenku (40) aj dcéru: Keď ju uvidíte... Och!

Al Pacino Zobraziť galériu (9)
Al Pacino (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prečo jej to dovolili?! Film Irishman má za sebou premiéru vo viacerých metropolách. Vo štvrtok bol slávnostne uvedený aj do kín v Los Angeles. Na červenom koberci nechýbal ani hviezdny Al Pacino (79). Tomu robili spoločnosť jeho lásky - 40-ročná milenka Meital Dohan a dcéra Olivia (18). Tá si obliekla pekné elegantné šaty, ku ktorým zvolila maximálne nevhodnú obuv.

Počin s názvom Irishman zachytáva príbeh nájomneho vraha menom Frank Sheeran, ktorý zabil viac ako 25 ľudí. Zahrali si v ňom aj Robert DeNiro a Al Pacino. Tí nechýbali ani na štvrtkovej slávnostnej premiére 

Značnú pozornosť na seba strhol práve druhý spomínaný. Spoločnosť mu totiž robila jeho o 40 rokov mladšia milenka Meital. Izraelská speváčka a herečka sa predviedla v trblietavých šatách, v ktorých jej to ozaj svedčalo. 

Al Pacino vzal na slávnostnú premiéru svoju partnerku a dcéru.
Zobraziť galériu (9)
Al Pacino vzal na slávnostnú premiéru svoju partnerku a dcéru.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Šaty si obliekla aj Al Pacinova dcéra Olivia.Tá si chvíle na slávnostnom koberci celkom užívala a fotografom pózovala ako profesionálka. A hoci to hercovej dcére svedčalo, pohľad na jej nohy zrejme mnohých šokoval. Tmavovláska totiž mala obuté tenisky. Olivii v nich určite bolo príjemné, ale určite nám dáte za pravdu, že to bola veľmi nevhodná voľba.

Dcéra herca Al Pacina stavila na pohodlnosť. Športová obuv a elegantné šaty však tvoria pomerne zvláštnu kombináciu.
Zobraziť galériu (9)
Dcéra herca Al Pacina stavila na pohodlnosť. Športová obuv a elegantné šaty však tvoria pomerne zvláštnu kombináciu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Al PacinoIrishmanMeital DohanOlivia Pacino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu