Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hollywoodska kráska: Sexi aj po dvoch deťoch... Toto je jej tajomstvo!

Eva Mendes Zobraziť galériu (4)
Eva Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Eva Mendes je pokladaná za jednu z najpríťažlivejších herečiek. Aktuálne žije skôr rodinným životom než hollywoodskymi večierkami. S partnerom Ryanom Goslingom už vychováva dve dcéry. Napriek tomu si udržiava sexi postavu. V čom tkvie tajomstvo jej skvelej figúry?

Eva Mendes a Ryan Gosling tvoria príťažlivý hollywoodsky pár. Napriek tomu sa na odovzdávaní Oscarov v roku 2017 herec objavil so sestrou. Jeho partnerka sa totiž už viac venuje ich dvom dcérkam a pokojne si nechala ujsť aj takúto prestížnu udalosť.

Hollywoodska kráska: Sexi aj
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Eva Mendes porodila deti v rokoch 2014 a 2016 a veľmi rýchlo sa znova pýšila skvelou postavou. Ako si ju udržiava? Napríklad miluje beh. Keďže posilňovňu ani klasické cvičenie neobľubuje, vo forme ju drží behanie. Má rada ale aj jogu a pilates. 

V rámci stravy Eva úplne vylúčila mäso. Teda okrem toho rybacieho. Ostatné druhy nahradila sójovými produktmi a hnedou ryžou. Ako tvrdí, strava je najdôležitejšia časť celkovej snahy o udržanie si zdravého tela. Preto aj keď si občas dopraje deň, kedy si naozaj pochutná na všetkom, vo všeobecnosti sa snaží obmedzovať nezdravé jedlá v presvedčení, že nepôsobia negatívne len na jej fyzický zjav, ale i na psychiku.

Hollywoodska kráska: Sexi aj
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto: flaunt)

A ďalšia rada, ktorou sa herečka riadi: Hlad je často len prezlečený smäd. nedostatok vody sa neprejavuje negatívne len na pleti, ale často spôsobuje aj zvýšený apetít. Mendes preto nikdy nezabúda na hydratáciu.

A po dodržaní všetkých zásad si potom niekedy dopraje aj zaslúženú odmenu. Pri dvoch deťoch si proste niekedy treba dopriať. Ale všetko s mierou. 

Hollywoodska kráska: Sexi aj
Zobraziť galériu (4)

Eva Mendes sa narodila 5. 3. 1974 kubánskym rodičom. Po rozvode ju mama vychovávala v Los Angeles. Bola vychovávaná ako katolíčka a istý čas rozmýšľala, že sa stane mníškou. Koncom 90. rokov minulého storočia sa ako modelka objavila v niekoľkých klipoch. Jej herecká kariéra začala, keď si vyhľadávač talentov všimol jej fotku v kamarátovom portfóliu. Zo svojho prvého hereckého výkonu bola Eva sklamaná, a tak si najala učiteľa herectva. 

Viac o téme: Eva Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu