Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je najpríťažlivejšia žena sveta? Eva, och, kam sa podel tvoj sexepíl?!

Eva Mendes Zobraziť galériu (6)
Eva Mendes (Zdroj: SITA)

ATLANTA - Kam zmizla tá sexica? Eva Mendes (43) je považovaná za jednu z najšarmantnejších žien sveta. Zviditeľnila sa ako modelka a herečka. V rokoch 2014 a 2016 priviedla na svet svoje dcérky, takže kariéra išla bokom. Brunetka sa naplno venuje mamičkovským povinnostiam, na červenom koberci by ste ju hľadali márne. Nečudo, že sa pod vplyvom toho zmenil aj jej šatník. Paparazzi ju však nedávno nafotili v kúsku, ktorý akoby vytiahla z babičkinej skrine.

Časy, keď bola Eva Mendes ozdobou spoločenských podujatí a všetci ju vnímali ako najsexi ženu sveta, patria zrejme k minulosti. Z herečky je mamina na plný uväzok, ktorá sa venuje dvom dcérkam. Nezúčastnila sa ani tohtoročných Oscarov, kde jej manželovi Ryanovi Goslingovi robila spoločnosť jeho sestra. A zdá sa, že tak skoro ju neuvidíme ani pred kamerami.  

Za to jej muž Ryan Gosling je celkom aktívny. Aj v týchto dňoch nakrúca v Atlante, kam priletel súkromným lietadlom. Spoločnosť mu robili obe dcérky aj milovaná manželka. Prominentnú rodinku nafotli paparazzi a pohľad na herečku asi mnohých prekvapí. Oblečená v "babičkovskom" svetri rozhodne nevyzerala ako jedna z najsexi žien sveta.

Aktuálnu FOTO maminy Evy Mendes nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Eva MendesRyan Gosling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu