Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

HOLÁ a strapatá: Takto vyzerá Belohorcová po zobudení!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová

MIAMI - Dráždi aj po štyridsiatke! Zuzana Belohorcová (42) sa stále udržiava vo forme a hoci nikdy nepôsobila usadlo, v poslednom čase akoby začala opäť vystrkovať rožky takmer ako zamlada. Nedávno pózovala pre zábery, na ktorých jej spod mokrého oblečenia presvitali bradavky a teraz fanúšikom ukázala, ako vyzerá hneď po zobudení.

Zuzana Belohorcová nedávno pózovala fotografovi Filipovi Matušinskému a hoci donaha nešla, výsledné zábery boli dosť provokatívne. Takmer, akoby si blondínka zaspomínala na staré časy, keď stávala pred objektívom aj nahá. 

HOLÁ a strapatá: Takto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Filip Matušinský)

A veru, prišlo aj na to... V nedeľu sa totiž Zuzana rozhodla odfotiť sa hneď po zobudení. Fanúšikom ukázala, aké vrabčie hniezdo má na hlave, keď vstane z postele. No to nebolo všetko.

Belohorcová sa totiž cvakla pred zrkadlom, ktoré ukázalo celú jej postavu a odhalilo jej nahotu. A toho, že sa pred všetkými odhaľuje holá, si bola bývalá učiteľka sexu dobre vedomá... Bradavku si totiž v odraze prekryla hviezdičkou. FOTO nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu