Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čo si muži skutočne myslia o láske, vzťahoch, intímnostiach a vernosti?

Kniha Konaj ako dáma, mysli ako muž PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Konaj ako dáma, mysli ako muž

Povedzme si otvorene. Keď k vám pristúpi muž, nevidí nič okrem toho, čo má pred sebou - ako vám pristanú džínsy, ako sa vaše nohy vynímajú v podpätkoch, ako vyzerajú vaše pery s tým lesklým rúžom a aké pekné sú vaše oči so všetkými farbami nanesenými okolo nich. Každý chlap má však iné estetické kritériá. Tie priblížil vo svojej knihe Konaj ako dáma, mysli ako muž populárny Steve Harvey.

Známy americký moderátor Steve Harvey učí ženy lepšie pochopiť a spoznať mužský svet. A to prostredníctvom knihy Konaj ako dáma, mysli ako muž, ktorá sa vo svete teší veľkej obľube. V publikácii odpovedá aj na otázku, čo podľa neho považujú chlapi za sexi. Ako píše, muži majú rôzne estetické kritériá. To, čo jedného nadchýna, druhého môže úplne znechutiť.

„Buďte však pokojné. Bez ohľadu na to, koľko chýb na sebe nachádzate pri pohľade do zrkadla, niekde na Božej zemi je niekto, komu sa naozaj zapáčite, koho budete priťahovať presne také, aké ste. Sebavedomá žena je neuveriteľne príťažlivá. Bez ohľadu na to, ako ju príroda sformovala,“ píše.

Podotýka však, že muži sú aj veľmi vizuálne bytosti, takže si bezpochyby všimnú ženino oblečenie, spôsob chôdze, jej nohy, ruky, pôvabné správanie - len málo toho unikne ich pozornosti. „Mužom sa páčia rôznorodé ženy. Každý telesný typ má priaznivcov. Niektorí majú radi veľké ženy, iní len drobné, a sú muži, čo uprednostňujú ženy medzi týmito dvomi veľkosťami. Zahŕňa to celú škálu. Nezáleží na tom, aké rozmery máte, niekde je muž aj pre vás,“​ uzavrel. 

Úspešný americký moderátor Steve Harvey sa opýtal ďalšie zaujímavé otázky za vás. Napríklad: Čo muži považujú za sexi? Ako vnímajú plastické operácie, farebné kontaktné šošovky, umelé nechty? Čo si myslia o chodení so ženami, ktoré sú od nich výrazne mladšie? Dávajú prednosť kostnatým alebo silným ženám?

V knihe Konaj ako dáma, mysli ako muž nájdete reakcie aj na mnoho ďalších otázok, na ktoré vaše kamarátky nevedia uspokojivo odpovedať. Naučte sa myslieť ako muž, a už žiaden z nich vás nevyvedie z miery.

Kniha Konaj ako dáma, mysli ako muž sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Viac o téme: Mysli ako mužKniha Konaj ako dáma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu