Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženy, spevnite si telo pomocou najintenzívnejšieho tréningu, aký existuje

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: shutterstock, PR, ipark)

Spáľte viac tuku za kratší čas pomocou cvičení HIIT, ktorým sa môžete venovať kdekoľvek. Vysokointenzívny intervalový tréning, čiže HIIT, je extrémne účinné cvičenie, vďaka ktorému spálite tuk a získate kondíciu – a to rýchlo.

Zalistujte si v knihe s názvom Vysokointenzívny intervalový tréning pre ženy.

Vďaka tejto plnofarebnej knihe si osvojíte 60 mimoriadne účinných cvikov, ktorým sa môžete venovať kdekoľvek.

A môžete ich podporiť 50 náročnými aktivitami trvajúcimi od niekoľkých minút až po celú hodinu.

Autor knihy SeanBartram je tvorcom CorePilates and Fitness a trénoval množstvo profesionálnych atlétov mnohých športových odvetví.

„Ak mi dáte všetko, čo by ste získali za 20 minút, je vám poskytnem cvičenie, ktoré rozprúdi váš metabolizmus na 48 hodín, pomôže vám zvíťaziť nad vekom, dodá vám silu, vyformuje postavu a postará sa o zdravie vášho srdca,“ sľubuje špičkový tréner SeanBartram.

 

Ako školený tréner pracujúci pre fitnesovú inštruktorku celebrít TracyAndersonovú a teraz aj ako oficiálny tréner roztlieskavačiek tímu IndianapolisColts hrajúceho americký futbal a majiteľ licencie CorePilates and Fitness rozhodol sa pomôcť ľuďom, aby úspešne zvládali svoju cestu životom.

Aby schudli a zlepšili si celkový zdravotný stav a kondíciu.

Bez ohľadu na to, aký konečný cieľ si stanovili, cvičenia a postupy v tejto knihe úspešne využil na to, aby jeho klienti dosiahli vrchol svojej telesnej kondície.

Ak sa budete dostatočne snažiť, táto kniha a HIIT vám dodá síl, aby ste aj vy splnili svoje fitnesové ciele.

Prostredníctvom 60 cvičení a vyše 50 unikátnych aktivít, ktoré trvajú od štyroch minút až do celej hodiny, poskytuje táto kniha všetky informácie a pramene, ktoré potrebujete na to, aby sa HIIT stal súčasťou vášho fitnesového režimu, a to bez ohľadu na vaše ciele alebo východiskový bod.

Jadrom knihy Vysokointenzívny intervalový tréning pre ženy je 50 aktivít trvajúcich od štyroch minút do celej hodiny, postupujúc od najľahších k náročnejším. Väčšina aktivít obsahuje tri úrovne náročnosti určené pomerom medzi cvičením a oddychom alebo náročnosťou cviku, alebo počtom opakovaní.

1. úroveň. Ak ste v HIIT-e nováčikom alebo sa vraciate k cvičeniu po dlhej prestávke, táto úroveň je práve pre vás.

2. úroveň. Ide o prechodnú úroveň. Najlepšie sa hodí pre tých, ktorí cvičia pomerne pravidelne, ale nie sú ešte pripravení na intenzitu na tretej úrovni.

3. úroveň. Táto úroveň je určená pre tých, ktorí sú v dobrej kondícii a hľadajú nové výzvy.

Angažovanosť a snaha

Ako platí všeobecne, aj v HIIT-e sa dokonale uplatňuje pravidlo, že „získaš iba toľko, koľko do toho vložíš“. Vaše telo sa dostane iba tam, kam ho dotlačí vaša myseľ. Ak do cvičenia vložíte iba 50 percent požadovanej námahy, nemôžete očakávať lepší ako 50-percentný výsledok. Kľúčom k HIIT-u je vaše skutočné úsilie dostať sa v intenzívnych úsekoch cvičenia až na hranicu možností.

Možno si myslíte, že toto úsilie spočíva v čo najrýchlejšom absolvovaní cvičení. Hoci rýchlosť je dôležitá, významnejšia je forma. Aby ste z programov získali čo najviac, musíte sa sústrediť na kvalitu, nie na kvantitu.

Ak budete trénovať veľmi intenzívne, môžete dospieť k nepríjemným pocitom, že nie ste vo svojej koži, že vás pobolievajú svaly a ste unavená. Možno sa vám nebude chcieť cvičenie dokončiť. Odporúčame vám vytrvať. Jediná cesta k úspechu je vložiť do tréningu všetko, nech je to akokoľvek nepohodlné.

Nezabúdajte, že ide o program, ktorý môžete plniť kdekoľvek a nepotrebujete k tomu nič iné ako hmotnosť svojho tela. Tak žiadne výhovorky. Žiadne predstieranie. Začnite, cvičte na 100 percent a zaviažte sa, že budete fit.

Kniha Vysokointenzívny intervalový tréning pre ženy sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu