Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krutý trest pre Jojkárov: Dobré časy sa nekompromisne skončili!

V Návštevníkoch bude za nespoľahlivý prístup a odfláknutú prácu nasledovať krutý trest. Zobraziť galériu (5)
V Návštevníkoch bude za nespoľahlivý prístup a odfláknutú prácu nasledovať krutý trest. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Poriadne si zavarili! Diváci televízie JOJ budú opäť svedkami nepríjemných momentov. K stretu záujmov tentoraz dôjde na statku historickej šou Návštevníci. Varovný prst bude dvíhať už samotný kastelán a pre záhaľčivých súťažiacich si prichystá aj pomerne krutú odplatu.

Na obrazovkách televízie JOJ bude dnes večer poriadne dusno. O krušné chvíle sa tentoraz postarajú súťažiaci reality šou Návštevníci, ktorí si svojím nezodpovedným správaním zavarili viac než dosť.

Pohár trpezlivosti pretečie v momente, keď sa kastelán dozvie, že účinkujúci opäť raz nesplnili úlohy tak, ako to mali nariadené. Za nespoľahlivý prístup a odfláknutú prácu sa ich preto rozhodne aj patrične potrestať.

„Tu v spálni pravdepodobne trávite čas, ktorý keby ste venovali práci na zadaní, mohlo by to byť lepšie. Ja viem oceniť snahu, ale vy ste to v istom momente nechali tak. Rozhodol som sa, že tieto matrace necháte tu pod prístreškom. Budú tam dovtedy, kým sa nenaučíte načas a kvalitne odovzdať týždenné zadania,“ povedal nekompromisne správca panstva.

Krutý trest mal byť následkom ich lenivosti a až prehnanej pohodlnosti v súťaži. A to znamená, že jojkárom sa to bude revanšovať tak, že budú musieť istú chvíľu spať iba na tvrdých doskách. Či bude kastelánova odplata dostatočne prísna na to, aby sa Návštevníci konečne odhodlali k razantnej zmene a zodpovednejšiemu prístupu k práci, tak to sa dozviete už v najbližších epizódach na Jojke.

Viac o téme: TV JOJNávštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu