Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandál v jojkárskej šou: Obvinenie zo sexuálneho obťažovania!

V Návštevníkoch padlo obvinenie zo sexuálneho zneužívania. Zobraziť galériu (4)
V Návštevníkoch padlo obvinenie zo sexuálneho zneužívania. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V jojkárskych Návštevníkoch to bude v dnešnej časti vrieť. Dôvodom sú nezhody a naštrbené vzťahy medzi rozhnevanými súpermi Lučianom (42) a Pavlínou (22). Tí sa totiž aktuálne postarali o mimoriadne turbulentné chvíle. V hre dokonca tentoraz padne aj tvrdé obvinenie zo sexuálneho zneužívania.

Diváci jojkárskej šou Návštevníci budú dnes večer svedkami nepríjemného škandálu. O poriadny rozruch sa postará 22-ročná Pavlína, ktorá obviní svojho súpera Lučiana zo sexuálneho obťažovania. Konflikt medzi súťažiacimi sa ale mal spustiť už vtedy, keď ju priebojný Slovák označil ako prvú hráčku do tohto týždňového Súboja. Tá sa mu za to podľa všetkého aj poriadne odplatila a mužovi na panstve rozpútala hotové peklo.

Podľa jej slov mal dievčatám pomáhať pri pracovných činnostiach práve za tým účelom, aby sa s nimi lepšie zblížil. No a istý druh intímnych dotykov pocítila vraj aj na vlastnej koži. Otec dvoch dospelých synov sa ale bráni a tvrdí, že je to celé jeden veľký výmysel.

„Pavlínka, ty čo si mi urobila včera, že si vypustila von vec, ktorá ma poškodila. Ja som pomáhal Lívii preto, lebo som jej chcel pomôcť. Nepomáhal som jej preto, lebo od nej niečo budem chcieť. Ty si to zneužila. Urazila si ma a poškodila si mi,“ s obrovským smútkom v očiach poznamenal dotknutý muž.

Brunetka si však aj po príchode moderátorky súťaže stála neoblomne za svojím. „Srandičky boli srandičky, lenže potom sa to stalo, že som šla do izby a on ma capol do zadku,“ pokračovala s útokom Pavlína. Ako sa napätá situácia medzi rozhnevanými protivníkmi napokon vyrieši, tak to si môžete pozrieť už dnes večer na Jojke.

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu