Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Finále markizáckej šou: Veľký podvod na pódiu a... TOTO je absolútny víťaz!

Tvoja tvár znie povedome v nedeľu večer vyvrcholila veľkým finále. Zobraziť galériu (23)
Tvoja tvár znie povedome v nedeľu večer vyvrcholila veľkým finále. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prvá séria markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome pozná svojho víťaza! V nedeľu večer sa totiž konalo veľké finále, v ktorom sa o všetkom rozhodlo. Ešte predtým si však diváci mohli vychutnať osmičku zaujímavých vystúpení, v rámci ktorých sa stali svedkami aj veľkého podvodu na pódiu.

Markizácka šou Tvoja tvár znie povedome po týždňoch zábavy vyvrcholila v nedeľu večer veľkým finále. A hoci si po stredajšom semifinále mohli v poslednom kole súťažiť už len štyria najlepší, svoje spevácke a tanečné umenie poslednýkrát predviedli aj tí ostatní, ktorí sa v uplynulých týždňoch prezliekali za veľké hviezdy. 


Moderátor o veľkosti svojej mužnosti, striptíz, urevaná Čobejová... A poznáme mená finalistov! 


Medzi nimi bola aj dvojica Emma Drobná a Helena Krajčiová. Ryšavky sa poslednýkrát predstavili na pódiu spoločne. A práve ony svojím vystúpením pripomenuli jeden z najväčších podvodov v histórii hudby.

Dvojica si totiž ako svoju poslednú pieseň vybrala skladbu od škandalóznej skupiny Milli Vanilli. Tí sa pred rokmi postarali o veľký rozruch, keď sa prevalilo, že piesne v skutočnosti nespievajú tí fešáci, do ktorých boli zamilované zástupy žien, ale niekto úplne iný. A oni len otvárali ústa na playback.

Okrem nesúťažných duetov sa v šou objavili aj štyri tie, ktoré ešte mohli zamiešať s výsledným poradím. Finalista Lukáš Adamec sa predstavil s piesňou od kapely Metallica, Barbora Švidraňová zaspievala skladbu od Jessie J, Štefan Skrúcaný sa predstavil v úlohe Elvisa Presleyho a redaktor Viktor Vincze stavil na zábavu a v šou to roztočil so skupinou Rednex. 

No absolútnym víťazom sa mohol stať len jeden a porota rozhodla, že šampiónom prvej série šou Tvoja tvár znie povedome sa stal Lukáš Adamec. „Chcem sa poďakovať tejto súťaži za každé jedno kolo, za každý jeden príspevok, ktorý sme my ako súťažiaci mohli odovzdať. Myslím, že každý, kto to mohol urobiť, bol za to veľmi rád a viem, že to išlo na dobrú vec a aj táto čiastka pôjde na dobrú vec, “ povedal víťaz, ktorý výhru 3000 eur venoval Detskému fondu Slovenska. 

Na druhom mieste sa umiestnila Barbora Švidraňová a ďalšie dve si rozdelili Štefan Skrúcaný a Viktor Vincze. Udeľovali sa však aj menšie ocenenia – v kategórii Najlepšia maska bodoval Štefan s prevlekom za Louisa Armstronga, najlepším tanečníkom sa stal Viktor a najväčším zabávačom súťaže bezkonkurenčne Andrej Bičan. V kategórii bol totiž nominovaný len on sám s viacerými svojimi číslami.

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu