Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Srdcervúce príbehy obetí Boeingu vás dojmú: Žena prišla po druhýkrát o blízkych v lietadle!

Fotografie troch autstrálskych detí menom Otis, Evie a Mo, ktoré zomreli po páde Boeingu 777 nad Ukrajinou spolu so svojimi starými rodičmi. Zobraziť galériu (2)
Fotografie troch autstrálskych detí menom Otis, Evie a Mo, ktoré zomreli po páde Boeingu 777 nad Ukrajinou spolu so svojimi starými rodičmi. (Zdroj: smh.com.au)

KYJEV – Scenár ako z hororu. Ibaže toto je skutočnosť. Austrálčanke Kaylene Mannovej osud nedoprial. Malajzíjske Boeingy priniesli smrť až dvom rodinným príslušníkom. Najprv v marcovom zmiznutí letu MH370 stratila brata. Teraz v zostrelenom lietadle prišla o nevlastnú dcéru. Zdevastovaná žena sa s tým vyrovnáva statočne, na leteckú spoločnosť sa nehnevá. Iný príbeh život napísal rodičom troch malých detí, ktoré poslali z Amsterdamu o niečo skôr, aby ich už nikdy v živote neuvideli.

Let číslo MH370 z Kuala Lumpur do Pekingu sa záhadne stratil nad Indickým oceánom a doteraz sa nenašli žiadne stopy. Kaylene v ňom mala brata Roda Burrowse. Nádej, že ešte žije spolu s ostatnými pasažiermi je veľmi malá.

Nočná mora pre ňu nemá konca kraja. V zostrelenom lietadle typu Boeing 777, ktoré letelo z Amsterdamu do Kuala Lumpur, zhodou okolností opäť spoločnosti malajzíjskych aeroliniek, mala opäť rodinného príslušníka. Tento raz to bola jej nevlastná dcéra.

„Všetko sa to zase vrátilo späť,“ povedal jej brat. Vôbec si nevedia vysvetliť, prečo sa to stalo tej iste spoločnosti. Na ich služby ale zanevrieť nechcú. Pripisujú to náhode. Smútok sa však už nedá odstrániť ani vrátiť späť.

Fotografie troch autstrálskych detí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: smh.com.au)

Ďalší neuveriteľne smutný príbeh sa stal trom súrodencom Moa († 12), Otisa († 8) a Evie († 10). Mladí Austrálčania svojich rodičov už nikdy neuvidia. Z Amsterdamu, kde trávili voľné chvíle, ich poslali rodičia domov o pár dní skôr. To sa im stalo osudným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu