Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Konšpirátori vedia, kto stojí za zostreleným boeingom: Izrael, 3. svetová a veľký biznis!

Boeing malajzíjskej spoločnosti Zobraziť galériu (2)
Boeing malajzíjskej spoločnosti (Zdroj: Facebook)

KYJEV - Američania, Izrael a veľký biznis! To sú vinníci, ktorých odhalili majstri konšpiračných teórií. Aj keď sa tomu len ťažko verí, mnohí ľudia sú im jednoznačne naklonení. Nič sa nedeje náhodou a veľké udalosti alebo katastrofy majú svoje príčiny, ktoré niekto z úzadia riadi. Po tragédii zostreleného boeingu vyplávali na povrch nové teórie, ktoré majú odhaliť vinníka teroristického činu. Veríte im?

Cieľom útoku mal byť Vladimir Putin!

Ruský prezident sa mal stať terčom útoku namiesto civilného boeingu, ktorý viezol pasažierov z Amsterdamu do Kuala Lumpur. Putin letel v tom čase na podobnej trase a podobnom lietadle. Atentátnici si mali jeho lietadlo pomýliť. Vykonať to mali politické špičky Západu.

Konšpirátori vedia, kto stojí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Russia Today)

Začiatok 3. svetovej vojny

Malajzíjsky boeing mal poslúžiť ako zámienka na vypuknutie tretej svetovej vojny. Západ mal týmto spôsobom hodiť vinu na Rusko, ktoré by mohli napadnúť a jeho bývalé sféry vplyvu rozdeliť. Následne by si Spojené štáty so spojencami ekonomicky zabezpečili ďalšiu „korisť“.

Za zostrelením stál Izrael

Židovský štát mal poskytnúť dokonca lietadlo, aby ho zostrelili a odvrátili tak pozornosť od konfliktu v pásme Gazy, kde umierajú desiatky ľudí. Týmto spôsobom si mohol „uvoľniť ruky“ pred svojou ďalšou vojenskou akciou. Svet mal zatiaľ riešiť konflikt na Ukrajine a Izrael by mohol potichu plniť naplánované operácie.

Na atentáte chceli zarobiť farmaceutické spoločnosti

Lietadlo viezlo niekoľko desiatok vedcov zaoberajúcich sa AIDS. Firmy vyrábajúce lieky ich mali zlikvidovať, aby zabránili vývoju lieku proti zákernej chorobe. Túto teóriu vytiahli konšpirátori ihneď potom, keď vyplávali na povrch informácie, že na palube sa nachádzali viacerí odborníci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu