Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO hyenizmu reportéra v priamom prenose: Obrovská kritika za nechutný čin pri lietadle smrti!

Colin Brazier to prepískol Zobraziť galériu (2)
Colin Brazier to prepískol (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Nedajú im pokoj ani po smrti! Britský reportér tamojšej televízie sa počas priameho prenosu prehrabával v kufri jednej z obetí. Neskôr si svoj prešľap uvedomil a ospravedlnil sa. Televízia spravila to isté. Zábery z reportáže sa dostali na internet a vyvolali búrku nevôle. Znechutení diváci im to dali pocítiť.

Neuveriteľné! Nechutné! Hanba! Takto častovali príspevky nahnevaných ľudí konanie reportéra, ktorý sa prehrabával v kufri obete tragickej katastrofy. Súkromné veci ako kľúče, zubnú kefku alebo detské veci so šatami ukázal rovno na kameru.

VIDEO hyenizmu reportéra v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Reportáž bola odvysielaná v nedeľu popoludní a reakcie nenechali na seba dlho čakať. Dokonca sám Colin si povedal „myslím, že toto by sme nemali robiť.“

Televízia sa následne ospravedlnila. „Dnes pri prezentovaní obrovskej tragédie letu MH17 Colin Brazier ukázal verejnosti obsah vecí jednej z obetí. Colin okamžite vyhodnotil, že to bolo nevhodné a ihneď sa ospravedlnil. Colin a Sky News sa za svoj čin ospravedlňujú,“ znelo vo vyhlásení.

Twitter následne zaplavili pohoršené reakcie od bežných ľudí, ale aj od kolegov z brandže. Pri tragédii zahynulo 298 ľudí.

Pozrite si zábery z reportáže

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu