Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bartošovej mama prehovorila o Ivetinej smrti: Verbálne naložila Rychtářovi!

Iveta si vystúpením v roku 2012 urobila hanbu. Ako teraz vysvitlo, za všetkým bol Rychtář. Zobraziť galériu (8)
Iveta si vystúpením v roku 2012 urobila hanbu. Ako teraz vysvitlo, za všetkým bol Rychtář.

PRAHA - Ničil ju! Podľa správ, ktoré Iveta Bartošová (†48) posielala priateľom, trpko oľutovala zväzok s Josefom Rychtářom (56). To, že pri ňom trpela, dokazuje aj staršie video, ktoré sa po jej smrti dostalo na svetlo sveta. O psychickom týraní z manželovej strany hovorí aj speváčkina matka Svatava (74). Svojho zaťa označila rovno za diabla.

Prehovorila! Matka Ivety Bartošovej poskytla niekoľko dní po dcérinej smrti rozhovor pre český denník Blesk. Ako prezradila, speváčka sa už dlhšiu dobu vyhrážala samovraždou. Neverila však, že to naozaj urobí. Vinu teraz pripisuje aj svojmu zaťovi Josefovi Rychtářovi. 

„Je to diabol. Pretvaruje sa, vie byť výrečný a teraz vychádza najavo, aký je,” povedala pani Bartošová. Rychtářovo správanie sa jej vôbec nepozdáva a spochybňuje aj pravosť speváčkinho listu pre syna Artura. „Myslím, že ho Iveta nepísala. Nikdy totiž nepísala tlačeným, vždy len písaným,” tvrdí matka mŕtvej umelkyne. 

Podľa Svatavy nebola Bartošová v manželstve šťastná. „Určite ju psychicky týral a chcel si ju privlastniť len pre seba,” povedala pre Blesk. A to, že Josef Ivetou naozaj manipuloval, dokazuje aj video, ktoré sa teraz objavilo.

Zábery vznikli v septembri 2012, počas cesty na galavečer Česká hviezda. Vtedy však speváčka ich zverejnenie zakázala. Kamery totiž zachytili, že nebola v dobrom stave a do televízie sa jej príliš nechcelo. Lenže keď sa chcela vrátiť domov, zistila, že jej chýbajú kľúče. „To je hajzel,”  vyriekla vtedy na Rychtářovu adresu.

V aute sa rozplakala a bolo vidieť, že je takmer na dne. „Ja už nemôžem. Keď sa ho zbavím, tak sa mi strašne uľaví,” povedala speváčka žene z televízie sediacej vedľa nej. Domov prišla úplne rozhodená, napriek tomu ju ale vyobliekaný Rychtář donútil k návratu na cestu. „Choď sa namaľovať a ideme do Karlína. Okamžite sa bež dať dokopy,” prikazoval jej bezcitne. Hoci Iveta v ten večer dostala cenu za návrat roka, jej výkon na pódiu bol katastrofický. Nikto vtedy netušil, že za všetkým je práve jej partner, ktorý uprednostnil blesky fotoaparátov pred psychickou pohodou speváčky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu