Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bartošová prekukla Rychtářa už dávno: Doma naňho nastražila pascu!

Iveta Bartošová prekukla Josefa Rychtářa už niekoľko mesiacov po svadbe. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová prekukla Josefa Rychtářa už niekoľko mesiacov po svadbe. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Prekukla ho! Hoci sa na prvý pohľad zdalo, že Iveta Bartošová (†48) našla po boku Josefa Rychtářa (56) šťastie, opak bol pravdou. Krátko po jej smrti totiž vyplávali na povrch informácie z čias ich spolužitia. A doslova z nich mrazí. Speváčka vraj s manželom viedla dlhé mesiace doslova tichý boj a potajme naňho doma pripravovala pasce. Do jednej sa aj chytil.

Od tragickej smrti legendárnej speváčky Ivety Bartošovej uplynulo už 11 dní, no na povrch sa dostávajú stále nové a čoraz prekvapujúcejšie odhalenia. Najnovšie správy hovoria o tom, že hoci česká hviezda spočiatku Josefa Rychtářa vnímala ako človeka, ktorý jej zachránil život, v posledných mesiacoch s ním viedla tichý boj. 

Ako informujú české médiá, interpretka vraj tušila, že manžel pokukuje po jej peniazoch ukrytých v trezore. Išlo o železnú rezervu, na ktorú nechcela siahnuť, i keď mala na krku exekútorov. „Ona na tom nebola finančne až tak zle. Povedala mi, že má rezervu tak na rok hypotéky. Niečo okolo 400 tisíc českých korún,“ prezradila pre magazín Sedmička Ivetina blízka kamarátka.

Keďže mala Bartošová podozrenie, že manžel chodí do trezoru bez jej vedomia, rozhodla sa nastražiť naňho pascu. „Vždy v trezore niečo narafičila, aby potom spoznala, či sa jej tam Rychtář nehrabal. Raz som domov prišla s ňou a hneď kontrolovala jeho obsah. Vtedy hovorila, že s peniazmi hýbal, no boli tam všetky. Vravela, že ona na ne nikdy nesiahne. Vraj to bola jej zlatá rezerva,“ povedala kamarátka. Ako sa teda zdá, umelkyňa o svojom manželovi nemala práve najlepšiu mienku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu