Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalší podvod po smrti Bartošovej: Rychtář sa neštíti ničoho!

Iveta Bartošová  (†48) na zábere z roku 2012. V pozadí vidno obraz, ktorý Josef Rychtář prezentoval ako narodeninový darček. Dopísal naň falošný dátum, srdiečko a aj slová na rozlúčku. Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová (†48) na zábere z roku 2012. V pozadí vidno obraz, ktorý Josef Rychtář prezentoval ako narodeninový darček. Dopísal naň falošný dátum, srdiečko a aj slová na rozlúčku. (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Nemá zábrany! Josef Rychtář (56) krátko po smrti Ivety Bartošovej (†48) vyšiel pred jej dom v Uhříněvsi, kde ukazoval prítomným fotografom list na rozlúčku určený pre interpretkinho syna Artura (17). Spolu s ním vystavoval aj obraz, ktorý vraj speváčka namaľovala jemu. V oboch prípadoch však skreslil skutočnosť - dopísal falošné dátumy a na plátno dokonca prikreslil srdiečko a slová „Tvoje Iveta navždy.“ Nielen za tieto činy leží v žalúdku mnohým ľudom. A začína sa strachovať o svoj život.

​Iveta Bartošová dobrovoľne ukončila svoj život 29. apríla skokom pod vlak. V tento deň rozohral „smútiaci“ vdovec divadielko pre médiá. Pred objektívmi fotografov pobehoval po trati, kde vyhasol život jeho manželky. Nechával sa fotiť, ako plače na koľajniciach a necháva na nich kvety pre zosnulú partnerku. Večer potom vyšiel pred Bartošovej dom, kde ochotne ukazoval nielen list na rozlúčku napísaný Ivetou pre jej syna Artura, ale aj obraz. O ňom tvrdil, že mu ho interpretka namaľovala k narodeninám.

Ako sa však ukázalo, bola to lož. Toto dielo totiž existovalo už v roku 2012. „Bol na takom maliarskom stojane vedľa chladničky pri stene, ako je kuchynský stôl. Nebolo tam srdiečko, ani dátum, ani tá veta,“ prezradil zdroj českého portálu Super.cz.

Ako vidno na videu, ktoré máme k dispozícii, obraz skutočne existoval už pred dvomi rokmi. Rychtář v ňom stojí spolu s Ivetou pred jej domom, kde kameramana presviedčajú, že interpretka je v poriadku. Trestné oznámenie, ktoré dal v tom období na ochrankára Zdeněk Macura za domáce násilie, bolo preto neopodstatnené. „Dnes je 20.12.2012. Štvrtok, aby ste mali potvrdený dátum. Aby ste mali dôkaz, Iveta je v poriadku. To, čo pán Macura vyhlásil, nie je pravdou,“ hovorí Josef. Bartošová do objektívu vystavuje svoje telo ako dôkaz, že nemá žiadne modriny. Dokonca sa s manželom držia za ruky. Neskôr sa kameraman presunul priamo do domu, kde vidno aj spomínaný "narodeninový" obraz.

Nejde však o prvý prípad, kedy Rychtář skreslil skutočnosť. Urobil tak aj v prípade spomínaného listu, ktorý venovala speváčka synovi Arturovi. „Dátum som dopísal, keď som ho našiel,“ tvrdí. Za tieto činy leží v žalúdku mnohým ľudom. A začína sa strachovať o svoj život. Je vystrašený a zdeptaný, volá mu veľa rozhorčených fanúšikov Ivety a vyhrážajú sa mu, že ho zavraždia. Telefonáty neutíchajú vo dne v noci,prezradil zdroj serveru Super.cz.

Dátum pohrebu stále nejasný

Prvé správy hovorili o tom, že sa pohreb bude konať počas uplynulého víkendu. No nestalo sa tak. Polícia by dnes mala vydať telo mŕtvej speváčky. Josef Rychtář určite ochotne oboznámi médiá o čase a dátume poslednej rozlúčky. Tá by mala byť podľa dostupných informácií neverejná, hoci pôvodné plány hovorili o opaku. Všetko sa však môže zmeniť.

Josef Rychtář v deň smrti Ivety Bartošovej vyšiel pred jej dom, kde tvrdil, že obraz mu namaľovala speváčka k narodeninám. Ako však vysvitlo, išlo o podvrh.
Zobraziť galériu (10)
Josef Rychtář v deň smrti Ivety Bartošovej vyšiel pred jej dom, kde tvrdil, že obraz mu namaľovala speváčka k narodeninám. Ako však vysvitlo, išlo o podvrh.
Iveta Bartošová vo videu, ktoré vzniklo v roku 2012. Ako vidno, obraz existoval už vtedy.
Zobraziť galériu (10)
Iveta Bartošová vo videu, ktoré vzniklo v roku 2012. Ako vidno, obraz existoval už vtedy.  (Zdroj: YouTube)
 
Josef Rychtář sfalšoval dátumy v oboch prípadoch. K tomu, že dopísal časové údaje na rozlúčkový list určený pre Artura, sa priznal.
Zobraziť galériu (10)
Josef Rychtář sfalšoval dátumy v oboch prípadoch. K tomu, že dopísal časové údaje na rozlúčkový list určený pre Artura, sa priznal.
Rozhovor s Ivetou Bartošovou a Josefom Rychtářom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu